bedeq Opublikowano 8 Maja 2009 Autor #41 Opublikowano 8 Maja 2009 no dziekówka mi sie też podoba a co do dziur w kominie wyciełem dolny styropian , a w najgrybszym miejscu tło ma 15 cm dzisiaj zalewam wode i zobaczymy co sie bedzie działo z farbą ale panowie mam pomysła co do nowego tła gdzies za dwa miesiace zaczne prace jak narazie to wyglada to tak
nabe Opublikowano 8 Maja 2009 #42 Opublikowano 8 Maja 2009 Zacnie! czym oświetlasz że takie różowe wyszło czy to wina wb w aparacie czy power glo?
slawek gorol Opublikowano 8 Maja 2009 #43 Opublikowano 8 Maja 2009 ee.. krzysiek.. power glo daje lekko niebieska barwe.. a takie rozowe swiatlo to pewnie ph. aquarelka choc nie na pewno
bedeq Opublikowano 8 Maja 2009 Autor #44 Opublikowano 8 Maja 2009 to wina aparatu szajsik taki mały. Panowie własnie przed chwilą zalałem baniaczek wszystko ładnie chula
Shem Opublikowano 8 Maja 2009 #45 Opublikowano 8 Maja 2009 Witam Tło podoba mi sie bardzo ale.... Kamienie wygladaja tak jakby na cos czekały, nie potrafie tego wytlumaczyc ale jakos... no nie leza mi(moze sie po prostu nie znam) moze za bardzo upchnales je na tyle?? moze jest ich troszke za duzo? moze sa za "ladnie" poukladane na sobie? to oczywiscie moje zdanie, najwazniejsze zeby sie tobie podobalo bo to wkoncu Ty bedziesz wpatrywal sie w nie godzinami:) ale ogolnie to bardzo fajnie wyszlo, pozazdroscic:) pozdrawiam
Jarosław Woźniak Opublikowano 9 Maja 2009 #46 Opublikowano 9 Maja 2009 No super :!: :!: Widzę że efekt końcowy..........................pozazdrościć Pacząc na Twoje tło dostałem mocnego kopa który zmobilizuje mnie do zrobienia takiego tła do mojej oczekiwanej 500-setki Czekam na ostateczne zdjęcie w galerii.
eljot Opublikowano 9 Maja 2009 #47 Opublikowano 9 Maja 2009 Tło podoba mi sie bardzo ale.... Kamienie wygladaja tak jakby na cos czekały Mnie wydaje się podobnie czegoś brakuje; może ryb
bedeq Opublikowano 11 Maja 2009 Autor #48 Opublikowano 11 Maja 2009 ryb to napewno a może tak pare roslinek dołożyc co wy nato
Rekomendowane odpowiedzi