Drak Opublikowano 1 Kwietnia 2009 #11 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Tak szybko masz już w pełni wydajną hodowlę?
danielj Opublikowano 1 Kwietnia 2009 #12 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Nie hodowlę , jedną kuwetę Hodowla to ok 6-7 kuwet , a to zajmuje ok półtora miesiąca. Ja nie trzymam całej hodowli , strasznie śmierdzi Mam dwie , i to mi wystarczy , po prostu nie miałbym komu tego żarcia dawać. Teraz np. nie utrzymuję wcale , ale chcę zaszczepić w jednej kuwecie , ciepło się robi na polu , to będę miał gdzie je trzymać.
Drak Opublikowano 1 Kwietnia 2009 #13 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Moment, mi chodzi o założenie samoodnawialnej hodowli do wykarmienia narybku. Nie przemysłową hodowlę na sprzedaż. Czyli strzelę : trzeba mieć dwie i pobierac porcję naprzemiennie?
danielj Opublikowano 1 Kwietnia 2009 #14 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zeby mieć ciągle to tak dwie powinny wystarczyć , założone z opóźnieniem ok tygodnia.
Drak Opublikowano 1 Kwietnia 2009 #15 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ok, wszystko jasne. Stosujesz coś jeszcze naprzemiennie z tym pokarmem jako uzupełnienie/dopełnienie ?
Rekomendowane odpowiedzi