Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daniel ale pewnie jak na porzadnego elektryka przystalo poradziles sobie z tym mega problemem :wink:

u mnie rowniez dmucha resunik 2000 l/h - idealne chinskie dzielo ...i jak Siwy zauwazyl za male pieniadze :) dodatkowo podpialem pod niego koszyk szuta do oczek wodnych ( oczywiscie po malym DIY ) .....ehhh.... super maszyna...

Opublikowano

Ja też mam jedno takie idealne chińskie dzieło i super maszynę jak piszesz.

Tani resun.

Żeby nie siać zbytniego fermentu na fali zachwycenia napisze tylko że jest ...tani :D

Gwizdek i trąbka odpustowa też jest tania i z tego samego materiału co resun :wink: , naprawdę z tego samego materiału

Facet przyszedł do knajpy, zasiadł , kolner podchodzi a ten mówi : chciałbym u was zjeść szybko, smacznie i tanio

Na co kelner mu odpowiada : mówi pan o trzech różnych miejscach.

:wink:

Opublikowano
Daniel ale pewnie jak na porzadnego elektryka przystalo poradziles sobie z tym mega problemem :wink:

u mnie rowniez dmucha resunik 2000 l/h - idealne chinskie dzielo ...i jak Siwy zauwazyl za male pieniadze :) dodatkowo podpialem pod niego koszyk szuta do oczek wodnych ( oczywiscie po malym DIY ) .....ehhh.... super maszyna...

właśnie tez o tym myslalem ale najpiew sprawdze jak działa w oryginalnym zestawieniu

PS: akwarium juz na szafce :)

7428f7feccbc41e1.jpg

Opublikowano

ładna okleina, szkoda że pokrywa nie pod kolor.

Co do chińszczyzny to ja niestety po kilku miesiącach użytkowania mam zastrzeżenia co do jakości wykonania AT-203: przyssawki się odrywają, ciężko założyć korpus pompy na prowadnicę i co najgorsze zaobserwowałem spadek wydajności (jakieś 10-20% na oko).

Opublikowano
W moim przypadku , poszedł kabelek zasilający:(\

To chyba u nich normalne mi calkowicie "rozpadla" sie izolacja kabla przy glowicy.

I tak jestem zadowolony bo za grosze chodzil (znaczy sie dziala do teraz) 2 lata bez zadnych problew

Opublikowano

rodzyngit > zanim zalejesz to zdejmij to akwarium i pomaluj sobie po bokach styropian pod kolor, bo potem będziesz miał niepotrzebną dłubaninę.