BaltazarGąbka Opublikowano 23 Marca 2009 #1 Opublikowano 23 Marca 2009 Będą johani + mphanga no i może jeszcz coś. Coś co Hary poleci A z pokarmów mam/będę miał - juz jadą Malawi - Tropical Novo Malawi - JBL Spirulina 40 % - JBL Premium Cichlid Plant - Naturefood Premium Cichlid - Naturefood Cichlid Gold - Hikari + Atwitol - JBL ( witaminki ) Prosze o sugestie co wyrzucic, dorzucić.
daniel_iron Opublikowano 23 Marca 2009 #2 Opublikowano 23 Marca 2009 Ja bym wywalił Malawi Tropicala i JBL, do do witaminek to nie wiem ja osobiście nie daję za to mam jeszcze NF premium color plus, OSI spiruline (nie wiem jak się ma spirulina JBL'a do tej z tropicala i OSI) oraz hikari excel
yaro Opublikowano 23 Marca 2009 #3 Opublikowano 23 Marca 2009 a czemu wywalać malawi - tropicala? przecież to nie trucizna
daniel_iron Opublikowano 23 Marca 2009 #4 Opublikowano 23 Marca 2009 może trochę za ostro powiedziałem. Ale jakoś IMO że jest dużo dużo lepszy pokarmów w tej cenie. Tak więc to tylko moje odczucie. Sam kiedyś chciałem kupić Malawi Tropicala ale odradzali na forum.
mobi Opublikowano 24 Marca 2009 #5 Opublikowano 24 Marca 2009 Będę miał tą samą obsadę i już mam: sera flora tropical d-allio sera granulgane czy coś takiego tropical spirulina 36% Hikari Cichlid Excel MINI naturefood Premium Cichlid mrożonki wodzeń, cyklop, kryl i do tego myśle coś z własnej kuchni.
sabotage Opublikowano 24 Marca 2009 #6 Opublikowano 24 Marca 2009 a czemu wywalać malawi - tropicala? przecież to nie trucizna Mam podobne odczucia. Po co kupowac Malawi Tropicala, skoro jest tyle ciekawszych pokarmow. Oczywiscie, jak ktos juz ma, to smialo moze karmic bo to nie jest zly, czy nieodpowiedni pokarm... IMO menu mobi'ego jest znacznie lepsze.
BaltazarGąbka Opublikowano 24 Marca 2009 Autor #7 Opublikowano 24 Marca 2009 Sugestie przyjęte. JBL i Malawi Tropicala jak się skończy to juz więcej nie kupię. Zorganizuję OSI i Naturefood + Hikari.
yaro Opublikowano 24 Marca 2009 #8 Opublikowano 24 Marca 2009 o tym mówię, żadna to rewelacja, ale nie taki szajs że bym wyrzucał gdy już to mam.
Rekomendowane odpowiedzi