mobi Opublikowano 2 Marca 2009 #1 Opublikowano 2 Marca 2009 Jak w temace już po wałkowaniu gatunków zdecydowałem się napewno na demansoni tylko kto będzie do niego pasował, tylko już nic pasiastego, niebieskiego lub odcieniu niebieskim??
sision Opublikowano 2 Marca 2009 #2 Opublikowano 2 Marca 2009 Coś roślinożernego i ... nie wiem, czy większego, bo nie wiem, jakie akwa.
yaro Opublikowano 2 Marca 2009 #4 Opublikowano 2 Marca 2009 więc poradził bym ci jednak jednogatunkowe
mobi Opublikowano 2 Marca 2009 Autor #5 Opublikowano 2 Marca 2009 więc poradził bym ci jednak jednogatunkowe Jeżeli nikt i nic konkretnego nie zaproponuje to tak zrobie bo nic na siłe. Wtedy będzie demansorarium lub soulosarium
sision Opublikowano 2 Marca 2009 #6 Opublikowano 2 Marca 2009 W 240l może być ciasno. Swojego czasu padały propozycje wsadzenia do czegoś takiego M.Estherae. Ale raz, że to duża ryba na 120cm akwa, a dwa, że Demasoni też potrzebuje przestrzeni, którą Estherae będzie niewątpliwie zabierać.
mobi Opublikowano 2 Marca 2009 Autor #7 Opublikowano 2 Marca 2009 A saulos 1+4 - demansoni 1+3 przejdzie?? W prawdze samce podobne ale samiczki saulosi zrobią troche kolorowo??
czester_ Opublikowano 2 Marca 2009 #8 Opublikowano 2 Marca 2009 Jedna z najgorszych możliwych kombinacji. Swego czasu makok miał chilumby z demasonami ale szczerze nie pamiętam jak wyglądały relacje tych ryb gdy dorosły.
mobi Opublikowano 2 Marca 2009 Autor #9 Opublikowano 2 Marca 2009 No to ewidentnie taka obsada odpada,a jeżeli mielibyście zaproponowac jednogatunkowe to demansoni czy saulosi??
Rekomendowane odpowiedzi