Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jestem zainteresowany pokarmami tego producenta, mam pytanko, czy mozna juz gdzies kupic ich pokarmy(jakies www, sklep) czy sa jeszcze w Polsce niedostępne :?: :arrow:

Posted
Sam byłbym zainteresowany :D

Wystarczylo we Wroclawiu pogadac z 'prezesem' . Mial tego caly plecak. :wink:

Pokarm faktycznie jest extra.

Posted
Mial, teraz to juz po ptokach, wiecie moze skad wziasc chodz jedna paczuszkę?? :wink:

Dalej twierdze, ze trzeba pogadac z 'prezesem'... :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Zam ówiłem opakowanie 250g pokarmu DAINICHI COLOR SUPREME .

Zobaczymy czy moje nochale będą chciały jeść i jakie będą efekty:)))

Posted

DAINICHI COLOR SUPREME .

Zobaczymy czy moje nochale będą chciały jeść i jakie będą efekty

Hmm kupiłeś dość "mięsny" pokarm jak na kulfony ihmo coś z serii VEEGIE było by lepsze bo na nich to nawet Trophusy z Tangi spokojnie ciągną. W dodatku aby naprawe zauważyć efekty to pokarm ten powinien mieć znaczny udział w diecie a nie tylko być uzupełnieniem.

Ja od poczatku Września używam Color FX, Color supreme, Ultime i Primary Krill - stanowią one jakieś 40% całości żarcia. pierwsze efekty widać było u aulonek już po 2-3 tygodniach natomiast u drapieżników po 4-5 tygodniach, nawet samice Dimidio dostały na mordzie niebieskawy nalot :D

Przez pierwszy tydzień nie chciały jeść - wypluwały bo pokarm jest niesamowicie twardy, dosłownie jak kamyki i za kamyki ryby je brały, ale po około tygodniu sie nauczyły. Nie radzę namaczać bo najpierw nic sie nie dzieje i jest twarde a potem w ciągu chwili rozpada się w pył. Nie ma co się bać bo pokarm ten wcale nie pęcznieje nawet trochę, natomiast należy unikać sytuacje że spadnie na dno po jak ryba go nie znajdzie szybko to jak pisałem wyżej sie rozpada.

Posted

Ja od poczatku Września używam Color FX, Color supreme, Ultime i Primary Krill

hm.... daje swoim to samo..... :lol: - samiec copadichromis verduynii nabral 'glebokiego' blekitu - mysle, ze towar jest oki