bezsenny Opublikowano 19 Lutego 2009 #1 Opublikowano 19 Lutego 2009 witam dzisiaj zakupilem pokarm Tropicala D50 plus jest to pokarm wybarwiajacy przeznaczony w glownej mierze do paletek. tu moje pytanie czy taki pokarm sprawdzi sie w malawi jako urozmaicenie diety pyskow?
koteczek555 Opublikowano 19 Lutego 2009 #2 Opublikowano 19 Lutego 2009 Looknij do tabelki, tam znajdziesz odpowiedź na to pytanie
sabotage Opublikowano 19 Lutego 2009 #4 Opublikowano 19 Lutego 2009 witam dzisiaj zakupilem pokarm Tropicala D50 plus jest to pokarm wybarwiajacy przeznaczony w glownej mierze do paletek. tu moje pytanie czy taki pokarm sprawdzi sie w malawi jako urozmaicenie diety pyskow? Sprawdzi sie. Tabelka jest podpieta w dziale POKARMY.
bezsenny Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor #5 Opublikowano 19 Lutego 2009 juz znalazlem chwala tworcom choc d 50 nie ma co do samego karmienia i zywienia posiadam 4 pokarmy tropical: malawi , d50 plus , spirulina , i dafnie . cos jeszcze dodac ?
sabotage Opublikowano 19 Lutego 2009 #6 Opublikowano 19 Lutego 2009 juz znalazlem chwala tworcom choc d 50 nie ma co do samego karmienia i zywienia posiadam 4 pokarmy tropical: malawi , d50 plus , spirulina , i dafnie . cos jeszcze dodac ? ... a jakie masz ryby, bo to dosc istotna informacja? Na wstepie wymienilbym Tropicala na cos moze ciut z wyzszej polki?
bezsenny Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor #7 Opublikowano 19 Lutego 2009 yellow, saulosi , jakies 3 non mbuma sorry sabotage ale nazw nie znam moori 1szt, oraz 1szt. mpangi mam pytanie co z tym tropicalem nie tak ? slaby w sensie skladnikow
Rekomendowane odpowiedzi