Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy ktoś z koleżanek i kolegów w ostatnim okresie kupował coś w sklepie akwazoo.com.pl

Złożyłem zamówienie tydzień temu, przelałem pieniądze i cisza. Status zamówienia mam jako oczekiwanie na wpłatę.

Zaczynam się poważnie niepokoić.

Na maile nie odpowiadają, cyba ich nawet nie czytają zazanczyłem w jednym opcję powiadomienia minie o jego przeczytaniu i nic. Podany telefon tylko stacjonarny "nie odpowiada", włącza się poczta głosowa, bez mozliwości nagrania wiadomości, ponieważ skrzynka jest zapełniona.

Innego kontaktu nie ma, znalazłem w necie jakieś telefony komórkowe jak sie okazałeo już nieaktualne.

Opublikowano

Co prawda zgodnie z regulaminem mają 10 dni roboczych na realizację zamówienia, ale ...

Status zamówienia w dalszym ciągu - oczekują na wpłatę no i brak kontaktu :evil:

wiec szlag mnie trafia.

Opublikowano

Z tego co napisame w regulaminie, to właścicielem sklepu jest firma Direct eServices Sp. z o.o. ul. Popularna 4/6 W-wa, a w zumi ww. firma jest przy ul. Staniewickiej 18 też w W-wie, tylko że zajmuj się sprzetem komputerowym no i tyle.

Opublikowano

Już po wszystkim, otrzymałem zwrot pieniędzy. Sklep został przez firme direct eservices sprzedany, a nowy właściciel nie realizuje zamównień. Ponieważ pieniądze przelałem na konto direct eServices otrzymałem od nich zwrot pieniędzy. :D