barthez2 Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor #11 Opublikowano 11 Lutego 2009 ? W pierwszym poście napisałeś, ze M.zebre..? Nie,zastanawiałem się nad afrą lub demasoni.
barthez2 Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor #12 Opublikowano 12 Lutego 2009 A może warto byłoby się zastanowić nad dodaniem Ps.Crabro?Z afr się chyba wyleczyłem czytając o ich żywieniu,chyba odpada.Możecie mi coś doradzić?
mutra Opublikowano 13 Lutego 2009 #13 Opublikowano 13 Lutego 2009 Crabro z redem super sprawa. Ale nie wiem jak reszta obsady sobie poradzi z takim towarzystwem.
barthez2 Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor #14 Opublikowano 13 Lutego 2009 Wiam że Ps.Crabro to wielka i agresywna rybcia.Ale w dużym zbiorniku z trzema mniejszymi gatunkami,no redzik nie znów taki mały,jej agresja jest ponoć mniejsza i jak(w innym podobnym wątku policemana) harisimi polecał do podobnego baniaka saulosi i crabro.
barthez2 Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor #15 Opublikowano 26 Lutego 2009 I dalej jestem w kropce.Nie umię się zdecydować.Ale wiem że chciałbym dodać dwa gatunki.Wiem też które najbardziej mi się podobają ale chciałbym aby miało to ręce i nogi i żywieniowo nie odbiegało od normy.Pomoglibyście mi sie zdecydowac? -e.mphanga -e.chewere -ps.flavus -ps.crabro
yaro Opublikowano 27 Lutego 2009 #16 Opublikowano 27 Lutego 2009 e. mphanha jest podobna do saulosi więc odpada, ja stawiał bym na crabro.
Rekomendowane odpowiedzi