Broqulka Opublikowano 5 Lutego 2009 #1 Opublikowano 5 Lutego 2009 Witam. Po raz pierwszy przyszły mi na świat małe Labidochromis caeruleus "yellow" i nie mam pojęcia czym mam je karmić i jak często. Dodam jeszcze że młode przebywają w zbiorniku "głównym" w kotniku. Pozdrawiam...
sabotage Opublikowano 5 Lutego 2009 #2 Opublikowano 5 Lutego 2009 Tym samym czym dorosle ryby, ewentualnie bardziej rozdrobnionym.
Broqulka Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor #3 Opublikowano 5 Lutego 2009 sabotage A jak często mam im podawać ten pokarm...(podaje dorosłym rybom Cichlid Color Tropicala i Wodzień)
sabotage Opublikowano 5 Lutego 2009 #4 Opublikowano 5 Lutego 2009 Mlode mozesz karmic malutkimi porcjami nawet 4-5 razy dziennie. Musisz powiekszyc, albo poszerzyc game pokarmow. O kryll, cyklop, dafnie. Rozjejrzyj sie tez za nowinkami na rynku (Chocby NF). Jesli masz tylko Yellow, mozesz ograniczyc sie do pokarmow dla powiedzmy nonmbuny. Dainichi, NF.
Bojar Opublikowano 8 Lutego 2009 #5 Opublikowano 8 Lutego 2009 Że się wtrącę z pytaniem Wiesz gdzie można kupić Dainichi lub NF ? Bo szukam i wszędzie braki. A może źle szukam ?
Bojar Opublikowano 8 Lutego 2009 #7 Opublikowano 8 Lutego 2009 Ok zapytam ale Dainichi nigdzie nie ma
koteczek555 Opublikowano 8 Lutego 2009 #8 Opublikowano 8 Lutego 2009 No dainichi chyba obecnie nie dostaniesz
sabotage Opublikowano 8 Lutego 2009 #9 Opublikowano 8 Lutego 2009 Aditu cos pisala, ze jakimis pokretnymi,napewno nielegalnymi środkami juz niedlugo ma miec dainichi, wiec zostalo czekac.
Robertowie Opublikowano 8 Lutego 2009 #10 Opublikowano 8 Lutego 2009 Dzień dobry, Cóż mogę powiedzieć o NF - trzeba męczyć sklep Malawi!! Są naszym reprezentantem. Musicie tylko sklep mocno naciskać :-) Robert Mierzeński
Rekomendowane odpowiedzi