Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Zabrałem się za budowę tła ale jak zaczełem robić to wizja mi uciekła i się załamałem nie wiem co z tym dalej zrobić.

Jedno tło ma już pierwszą warstwę CR a drugie jest jeszcze surowe . Powiedzcie szczerze czy coś da się z tym zrobić . Będę miał kamienia Serpentynit ale obrabiany czyli taki bardzie okrągły i chciałem aby tło tez bylo bardziej okrągłe niż ostre krawedzie.Tło ma być czarne .

Może by te ślady po piance załatać grubą warstwą CR .... Pomocy

post-7538-14695711894772_thumb.jpg

post-7538-14695711895651_thumb.jpg

Opublikowano

Gdyby mi się podobało to nie prosił bym was o pomoc.

Powiedzcie mi z czego robicie skały z styropianu czy z pianki czy jak to zrobić.

Opublikowano

To z nałożonym cr bym wywalił, a z tego pierwszego można coś jeszcze wykombinować, ale przy pomocy pianki. Najlepiej pistoletowej, no i oczywiście nożyka. Jak nie masz wizji, oglądaj zdjęcia.

Opublikowano

Dzięki chłopaki za szczere rady i ocenę . Oby dwa tła wylądowały w śmietniku. Pojechałem do Castoramy i nabyłem na nowo styropian i piankę . Dzisiaj wieczorkiem zabieram się na nowo. Wiem dlaczego mi nic nie wychodziło brak cierpliwości.......

Teraz przeczytałem artykuł i będę się wzorował na tle : http://www.klub-malawi.pl/artykuly_klub ... aro78.html . Bardzo mi się to tło spodobało i jest ładnie wszystko opisane i pokazane . Jedynie w co muszę się uzbroić to CIERPLIWOŚĆ i CZAS!!!!!

Jak macie jakieś sugestię i porady to bardzo proszę o przekazanie ich .

Mam jeszcze jedno pytanie po lewej stronie chce mieć wylot z filtra zewnętrznego a po prawej w kominie filtr wewnętrzny wlot do zewnętrznego i grzałkę . czy takie rozstawienie może być????

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje za porady.

Opublikowano

I natchnienie wróciło tego samego dnia :-) Do Castoramy po nowe pianki styropian i do roboty.

I taki efekt mi wyszedł nie wiem czy wam się będzie podoba ale mi się mega podoba . Teraz tylko jeszcze wyczyścić przednią szybę zalać wodą i wpuścić pysie.

Fotki :

jedna z świetlówką tylną

Druga z świetlówka przednią

A trzecia z lampą

Sorki za jakość zdjęć ale robione na szybko.

Pozdrawiam

post-7538-14695711914051_thumb.jpg

post-7538-14695711914898_thumb.jpg

post-7538-14695711915757_thumb.jpg