greghor Opublikowano 25 Stycznia 2009 #11 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Końcowy efekt bardzo mi się podoba. Biorąc pod uwagę początkowe zdjęcia to można powiedziec, że to miłe zaskoczenie. Gratulacje,
sision Opublikowano 26 Stycznia 2009 #14 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Bardzo fajnie wyszło, na prawdę i po co było się martwić? poza tym pamiętaj, Twoim rybom to rybka, jakie masz tło ważne, że Tobie się podoba.
slawek gorol Opublikowano 26 Stycznia 2009 #15 Opublikowano 26 Stycznia 2009 fiu fiu rewelka.... jak to warto sprobowac ponownie, a nie zniechecac sie jeszcze raz gratulacje, tym bardziej ze baniak mroczny, ciemny...jak dla mnie idealny
DarekSC Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor #16 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zbiornik zalany wodą ze starego akwa rybki wpuszczone i już robią przemeblowanie po swojemu. Zrobiłem przy okazji kotnik i nie wiem czy to zbieg okoliczności czy co ale już jedna malutka pływa . Czy mogę mieć dwie samice ciężarne w kotniku razem.???? Jak będzie woda czysta to zapraszam do galeri fotki na pewno będą. Dziękuje chłopaki za takie dobre słowa
olewka Opublikowano 27 Stycznia 2009 #17 Opublikowano 27 Stycznia 2009 no kolego bardzo fajny efekcik!! ładnie sobie poradziłeś z poprawkami brawooo
Rekomendowane odpowiedzi