moglaj7 Posted December 23, 2008 #1 Posted December 23, 2008 Witam na wstepie to chcialem sie dowiedziec czy to dobre miejsce na ten watek a mianowicie chcialem zapytac czy ktos z forumowiczow nie ma jakiegos znajomego lub sam nie mieszka "dorywczo" w okolicach Dublina lub w ogole w Irlandii ? Pytam bo ciezko jest samemu sie produkowac ze stworzeniem fajnego malawi w Irlandii , choc warunki calkiem dobre do hodowli, woda super ani zimna ani goraca nie ma wiec wiele propblemow odpada. Straszy problem jest za to z rybami jedynie yellow jest ogolnie dostepny i kilka gatunkow, za saulosi uganialem sie ponad 1,5 miesiaca, moglbym jeszcze duzo pisac ale nie ma co sie zalic. Wiec ktokolwiek widzial ktokolwiek wie Quote
moglaj7 Posted December 26, 2008 Author #2 Posted December 26, 2008 Witam widze ze nie ma nikogo takiego kto moglby wesprzec mnie w hobby no trudno do tej pory sobie jakos radzilem i nadal bede sobie jakos radzil, szkoda tylko bo tutejszy rynek jest naprawde ubogi, nie wspomne juz o cenach zbiornikow . Chcialem jeszcze tylko spytac czy znacie kogos kto zajmuje sie sprzedarza z wysylaniem tego za granice (nie chodz tu o ryby) choc jakby byla jakas bezpieczna opcja pozdrawiam i zycze milego drugiego dnia swiat Quote
kunta Posted December 26, 2008 #3 Posted December 26, 2008 Witam widze ze nie ma nikogo takiego kto moglby wesprzec mnie w hobby no trudno do tej pory sobie jakos radzilem i nadal bede sobie jakos radzil, szkoda tylko bo tutejszy rynek jest naprawde ubogi, nie wspomne juz o cenach zbiornikow . Chcialem jeszcze tylko spytac czy znacie kogos kto zajmuje sie sprzedarza z wysylaniem tego za granice (nie chodz tu o ryby) choc jakby byla jakas bezpieczna opcja pozdrawiam i zycze milego drugiego dnia swiat Witam, Ja też próbuje wystartować z Malawi na "wygnaniu" (Londyn) Poszukaj na eBayu.co.uk można kupić naprawdę fajne, potrzebne i przydatne rzeczy po przystępnych cenach. Ja w ten sposób skompletowałem prawie cały sprzęt. Widzę że większość sprzedawców oferuje wysyłkę do Irlandii. Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts