Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na wstepie to chcialem sie dowiedziec czy to dobre miejsce na ten watek a mianowicie chcialem zapytac czy ktos z forumowiczow nie ma jakiegos znajomego lub sam nie mieszka "dorywczo" w okolicach Dublina lub w ogole w Irlandii ? Pytam bo ciezko jest samemu sie produkowac ze stworzeniem fajnego malawi w Irlandii , choc warunki calkiem dobre do hodowli, woda super ani zimna ani goraca nie ma wiec wiele propblemow odpada. Straszy problem jest za to z rybami jedynie yellow jest ogolnie dostepny i kilka gatunkow, za saulosi uganialem sie ponad 1,5 miesiaca, moglbym jeszcze duzo pisac ale nie ma co sie zalic. Wiec ktokolwiek widzial ktokolwiek wie :)

Opublikowano

Witam widze ze nie ma nikogo takiego kto moglby wesprzec mnie w hobby no trudno do tej pory sobie jakos radzilem i nadal bede sobie jakos radzil, szkoda tylko bo tutejszy rynek jest naprawde ubogi, nie wspomne juz o cenach zbiornikow . Chcialem jeszcze tylko spytac czy znacie kogos kto zajmuje sie sprzedarza z wysylaniem tego za granice (nie chodz tu o ryby) choc jakby byla jakas bezpieczna opcja :) pozdrawiam i zycze milego drugiego dnia swiat

Opublikowano
Witam widze ze nie ma nikogo takiego kto moglby wesprzec mnie w hobby no trudno do tej pory sobie jakos radzilem i nadal bede sobie jakos radzil, szkoda tylko bo tutejszy rynek jest naprawde ubogi, nie wspomne juz o cenach zbiornikow . Chcialem jeszcze tylko spytac czy znacie kogos kto zajmuje sie sprzedarza z wysylaniem tego za granice (nie chodz tu o ryby) choc jakby byla jakas bezpieczna opcja :) pozdrawiam i zycze milego drugiego dnia swiat

Witam,

Ja też próbuje wystartować z Malawi na "wygnaniu" (Londyn)

Poszukaj na eBayu.co.uk można kupić naprawdę fajne, potrzebne i przydatne rzeczy po przystępnych cenach.

Ja w ten sposób skompletowałem prawie cały sprzęt.

Widzę że większość sprzedawców oferuje wysyłkę do Irlandii.

Pozdrawiam.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.