Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A szkoda, bo byłam ciekawa jak coś takiego wygląda, może to jakaś interwencja dla wypierającego wewnętrznego. Spróbuj zrobić lepsze fotki :wink:

Możesz wytłumaczyć co miałaś na myśli? Bo albo jest bardzo późno.. 8)

Kiedyś albo naklejało się "fototapetę" albo robiło "tło" zewnętrzne... Jedno i drugie wybitnie wyszło "z mody" ;D

Nie mając kompletnie miejsca na jakiekolwiek tło wsadziłbym czarne spienione PCV i stworzył ciemny klimat... ale jak ktoś już napisał o gustach się nie dyskutuję...

Opublikowano
A szkoda, bo byłam ciekawa jak coś takiego wygląda, może to jakaś interwencja dla wypierającego wewnętrznego. Spróbuj zrobić lepsze fotki :wink:

pozno jest, ale nie tak az fest... kasi chyba chodzilo o slowo : alternatywa :wink:

Opublikowano

niestety ten baniaczek musi pozostać,lecz nawet jakby był szerszy czy tam głębszy,to tło wew. nie wchodziło by w rachubę ,ponieważ przy cotygodniwej pielęgnacji musiałbym je wyciągać aby widzieć co w akwarium "podpielęgnować" :wink: ,z widokowej strony akwarium jest zabezpieczone pleksą(która jest wsunięta w ramę)przed moimi smykami :D i z czystego lenistwa wysuwam ją do czyszczenia tak jeden raz na miesiąc :wink:

Za rady bardzo dziękuję i napewno wykombinuję jakieś tło,oczywiście własnej roboty :P

Opublikowano

pozno jest, ale nie tak az fest... kasi chyba chodzilo o slowo : alternatywa :wink:

Dokładnie chodziło mi o alternatywę :wink: chyba już coś śpiąca jestem :lol:

Opublikowano

bo ważne jest aby powstała nowa tradycja - świecka tradycja :D

w realu moze i lepiej bo fotki to tylko zamulona woda ;)

no i sprawdza się tylko w takim wypadku takie tło, gdy ma się dostęp do tylnej ścianki, niestety większość z nas tego nie ma.

Opublikowano

Ja jestem neistety na nie - refleksy psują efekt IMHO. Wpatrywać się trzeba, by zobaczyć głębię, a do tego ryby niewiele z takiego tła mają (więcej przestrzeni...? też nie do końca). Dlatego dla mnie bilans wizualno-użytkowy w porównaniu do pracy włożonej jest niekorzystny.

Opublikowano
opadli mi ręce, a szczęka wpadła pod biurko!! 60 min wkład pracy :twisted: efektu brak :twisted: nie przyłozyłeś się!

andrew moze ty nam pokazesz jakis twoj dyj ? chetnie z kolegami skomentujemy :twisted:

Opublikowano

Osobiście wole tła z naturalnego materiału. Niestety mam "na razie" za mały zbiornik aby robić jakie kolwiek tła więc wole ich nie mieć.