Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie jeszcze nie wiem. Bo zalałam tył betonem, podnosiłam go przed chwilą to jest dosyć ciężkie i myślę, że zatonie, no ale czas pokaże. Tylko nie wiem czy doklejać mu nową podstawę czy nie.

Opublikowano

Dlatego pytałem, czy kleisz do szyby. Ja też bym nie kleił, wtedy tą podstawę możesz wkleić do tła. Jeśli zdecydujesz się tło przykleić do szyby, to nie klej podstawy :wink:

Opublikowano

Tak "na wagę" to ja Ci nie powiem. Wanne masz w domu, więc nalej wody i zobacz, czy tonie, a jeśli nie, to czy musisz włożyć dużo siły w to, żeby je zatopić.

Opublikowano

Zrobiłam właśnie test wannowy i dalej pływa... :( Myślicie że starczy na dole przy tle przykleić te wzmocnienia i u góry płaskownik aluminiowy żeby go trzymało przy szybie czy lepiej sobie darować to tło?

EDIT Wciąż myślę i chyba go wyrzucę, boję się ryzykować :(:(:( a tak mi go szkoda bo jest piękne :(

Opublikowano

przeczytałem ten wątek, rozmawialiśmy raz na czacie i się zastanawiam...

tła z cru wymagają albo zacięcia, albo umiejętności postępowania z nimi... więc są nie dla każdego :P

nie zniechęcam Cię - poprostu takie tło nie jest elementem koniecznym :lol:

Opublikowano

Sama się zniechęciłam :( Tło wylądowało w piwnicy (szkoda mi go wyrzucić), kupiłam czarną folię znowu i będę zbierać na strukturalne a później je pomaluję na czarno, żeby pasowało do kamieni. Będę później potrzebować pomocy jaka farba się będzie nadawać, ale to dopiero jak kupię. Strasznie szkoda mi tego tła, ale trudno :(:(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.