yaro Opublikowano 8 Grudnia 2008 #11 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Jeśli 3 gatunki to co jeszcze do demasoni? nic, kolegow poniosla fantazja.. ja proponuję jeszcze świderki i to bez fantazji
yaro Opublikowano 8 Grudnia 2008 #13 Opublikowano 8 Grudnia 2008 nawet jako zestaw obowiązkowy ale nic poza dwoma gatunkami pysiów już nie wrzucaj
MateuszT Opublikowano 8 Grudnia 2008 #14 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Jakie widzicie przeciwwskazania 3 gatunkom :?: Wystarczy chcieć i co nieco o pyszczakach wiedzieć, 3 gatunki w takim akwa to nie jest przesada, a kategoryczne mówienie, nie bo nie, bo za dużo jest bez sensu... Kurcze, to jest o 1/4 dna więcej, niż w przypadku 240l... Nie będę koledze wciskał trzeciego gatunku, bo nie wiem jakie ma doświadczenie, ale ja mimo wszystko uważam, że 3 gatunki w takim akwa dadzą radę. Niedługo ktoś zrobi jednogatunkowe 600l i nagle okaże się, że od tej pory do 600 maksymalnie 2 gatunki. Popadacie w paranoje Panowie .
sabotage Opublikowano 8 Grudnia 2008 #15 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Nie wiem o co chodzi. Kolega w innym watku napisal, ze chce jednogatunkowe z demasoni i jaki harem trzymac w jednoatunkowej obsadzie. Nie rozkminiajmy teraz ile gatunkow wejdzie do 300l...
yaro Opublikowano 8 Grudnia 2008 #16 Opublikowano 8 Grudnia 2008 no i nie mówimy tu o zwykłej obsadzie tylko o demasonkach z większą ilością samców - które muszą znajść dla siebie rewir aby nie wybiły się między sobą w pierwszych miesiącach.
Rekomendowane odpowiedzi