weapster Opublikowano 3 Grudnia 2008 #1 Opublikowano 3 Grudnia 2008 NIe wiem czy to odpowiedni dział na to, ale pozwole sobie zapytać. Ma ktoś jakąś sprawdzoną metodę odłowu ryb bez demolowania dekoracji (wyciąganie skał itd.. ciężko je potem tak samo ułożyć :/)
sision Opublikowano 3 Grudnia 2008 #2 Opublikowano 3 Grudnia 2008 W sumie można to podpiąć pod dział "rozmnażanie"... było nie raz i nie dwa, użyj opcji "szukaj"
weapster Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor #3 Opublikowano 3 Grudnia 2008 może za słabo szukałem pogrzebie jeszcze w takim układzie EDIT niestety jak szukam coś o odławianiu to wypluwa mi wątki o narybku :/. Jak ktoś mógłby się podzielić to będę wdzieczyny
czester_ Opublikowano 3 Grudnia 2008 #4 Opublikowano 3 Grudnia 2008 może za słabo szukałem pogrzebie jeszcze w takim układzie EDIT niestety jak szukam coś o odławianiu to wypluwa mi wątki o narybku :/. Jak ktoś mógłby się podzielić to będę wdzieczyny Sory ale poprostu szukać Ci się nie chce:/ Wpisałem do szukajki "odławianie" i identyczny temat jeszcze na tej samej stronie znalazłem, a nawet więcej tego było. viewtopic.php?f=28&t=1123&p=9783&hilit=odławianie#p9783 Gdzieś ktoś pisał kiedyś o instrukcji obsługi google. Tu chyba też bedzie taka potrzeba...
weapster Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor #5 Opublikowano 3 Grudnia 2008 spox bez nerwów, juz znalazłem - pośpieszyłem się z postem, poczytałem na stronie klubowej o pułapce.
Rekomendowane odpowiedzi