sision Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor #11 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Sision to od blatu dodatkowo ciągniesz stalowe liny do sufitu i odciążysz podłogę da radę Więźby pewnie też nie za mocne, ja mam przynajmniej ten problem z głowy – stawiam akwa w piwnicy (za to podłoga jak fale Dunaju) Mars, przestań, bo jeszcze tak zrobię Meth, ja też tak mogę zrobić, z resztą mam podobną podłogę, tyle że jak ja będę oglądał to akwa. Biegał do piwnicy? nieeee
meth Opublikowano 4 Grudnia 2008 #12 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Meth, ja też tak mogę zrobić, z resztą mam podobną podłogę, tyle że jak ja będę oglądał to akwa. Biegał do piwnicy? nieeee W swojej piwnicy często jestem, bo mam tam swój warsztacik i trochę żelastwa dla relaksu
sision Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor #13 Opublikowano 4 Grudnia 2008 hehe, żelastwo też mam w piwnicy, ale jak już je uzywam, to nie będę patrzeć na ryby. Poza tym akwa musi być w mieszkaniu i koniec trudno, jakoś to przeżyję, że będę miał marne 200l
sision Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor #14 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Nowe akwa już zalane. Skończyło się na 100x50x40. W sumie to dobrze, bo tło zostało, mechanik nie musi "dalej" dmuchać. Nie musiałem też kombinować z podstawą pod akwa. A za to jaka głębia no i zbiornik miałem "na już". Tylko pojechać i odebrać. Za pomoc dziękuję Mjunszajn
Rekomendowane odpowiedzi