Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sision to od blatu dodatkowo ciągniesz stalowe liny do sufitu i odciążysz podłogę :wink::lol: da radę

:mrgreen: Więźby pewnie też nie za mocne, ja mam przynajmniej ten problem z głowy – stawiam akwa w piwnicy (za to podłoga jak fale Dunaju) :D

Mars, przestań, bo jeszcze tak zrobię :mrgreen:

Meth, ja też tak mogę zrobić, z resztą mam podobną podłogę, tyle że jak ja będę oglądał to akwa. Biegał do piwnicy? nieeee :D

Opublikowano
Meth, ja też tak mogę zrobić, z resztą mam podobną podłogę, tyle że jak ja będę oglądał to akwa. Biegał do piwnicy? nieeee

W swojej piwnicy często jestem, bo mam tam swój warsztacik i trochę żelastwa dla relaksu :mrgreen::wink:

Opublikowano

hehe, żelastwo też mam w piwnicy, ale jak już je uzywam, to nie będę patrzeć na ryby. Poza tym akwa musi być w mieszkaniu i koniec :mrgreen: trudno, jakoś to przeżyję, że będę miał marne 200l :lol:

Opublikowano

Nowe akwa już zalane. Skończyło się na 100x50x40. W sumie to dobrze, bo tło zostało, mechanik nie musi "dalej" dmuchać. Nie musiałem też kombinować z podstawą pod akwa. A za to jaka głębia :mrgreen: no i zbiornik miałem "na już". Tylko pojechać i odebrać.

Za pomoc dziękuję Mjunszajn :wink: