freelanc3r Opublikowano 29 Listopada 2008 #11 Opublikowano 29 Listopada 2008 lupki oraz serpentynit najlepsze do malawi ! a nie "wiejskie" piaskowce i wapienie lupki nie koniecznie musza byc takie male ze zdjecia ciezko wywnioskowac ale wygladaja swietnie niech moc ciemnych kamieni bedzie z toba
shinuk Opublikowano 29 Listopada 2008 #12 Opublikowano 29 Listopada 2008 a w czym ci przeszkadza piaskowiec widziałem wiele zbiorników z tymi kamieniami i wyglądały świetnie i bardziej naturalnie niż serpenit czy łupek
czester_ Opublikowano 29 Listopada 2008 #13 Opublikowano 29 Listopada 2008 Ładna mi prośba:) Ja bym to nazwał KAWAŁ DOBREJ ROBOTY!
thorgal1976 Opublikowano 29 Listopada 2008 #14 Opublikowano 29 Listopada 2008 Ja osobiscie wybrałbym łupek.Nie zgadzam sie z jednym z przedmowcow ktory kategorycznie łupkom mowi nie.Chyba ze kolega widzial na oczy jedynie takie nalesniki w sklepie zoologicznym.U mnie na skladzie sa potezne bryły łupka ktory ma fantastyczna strukture i uwierzcie mi ze serpentynit wg mnie sie chowa choc nie powiem ze jest zły.Ale wiadomo....gusta.
meth Opublikowano 29 Listopada 2008 #15 Opublikowano 29 Listopada 2008 Ja osobiscie wybrałbym łupek.Nie zgadzam sie z jednym z przedmowcow ktory kategorycznie łupkom mowi nie.Chyba ze kolega widzial na oczy jedynie takie nalesniki w sklepie zoologicznym.U mnie na skladzie sa potezne bryły łupka ktory ma fantastyczna strukture. Zgadzam się, zwłaszcza że na zdjęciach daniel.iron prezentuje właśnie fajne duże bryły łupka a w galerii można znaleźć kilka fajnych baniaków z łupkiem właśnie (choćby akwaria Neno)
daniel_iron Opublikowano 29 Listopada 2008 Autor #16 Opublikowano 29 Listopada 2008 będę na zakładzie to zobaczę jak wyglądają na real i wtedy dokonam wyboru zawsze można kupić i to i to i wybrać w domu
mars Opublikowano 29 Listopada 2008 #17 Opublikowano 29 Listopada 2008 będę na zakładzie to zobaczę jak wyglądają na real i wtedy dokonam wyboru zawsze można kupić i to i to i wybrać w domu tym bardziej z ejeszcze inaczej to będzie wyglądac po zalaniu woda a potem jeszcze ciut inaczej jak odpali się świetlówki, to tak na marginesie bo nie ma co robić w kółko przemeblowania ale juz będa na tym zakłądzie to warto polać sobi ete kamulce wodą jak by suche były albo w deszcz podjechać
Rekomendowane odpowiedzi