Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rozumiem że lombardoi jest drapieżnikiem (nie wiedzialem). :(:(:(:(

co kolega proponuje zrobić :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Nie jest drapieżnikiem tylko bardzo agresywną, żywiołową rybą - która w 160 l będzie się męczyć.

Co proponuję zrobić?

Wybrać nową obsadę zgodnie z zasadami jakich staramy się trzymać dla dobra ryb.

Opublikowano

Czyżbyś nie rozumiał?

Lombardoi w tym akwarium się nie nadaje - chyba ze zmienisz na większe akwarium to pogadamy o lombardoi.

Mi osobiście yelowki w 160l też słabo pasują, ale to moje zdanie, i z dwojga złego został bym przy yelowkach i poszukał jakiegoś spokojnego gatunku np. melanochromis maingano

Opublikowano
Czyżbyś nie rozumiał?

Lombardoi w tym akwarium się nie nadaje - chyba ze zmienisz na większe akwarium to pogadamy o lombardoi. OK.

Mi osobiście yelowki w 160l też słabo pasują, ale to moje zdanie, i z dwojga złego został bym przy yelowkach i poszukał jakiegoś spokojnego gatunku np. melanochromis maingano

jest to jakiś pomysł. :):):):):):):)

a ile szt. kolega uwarza moge mieć w tym akwa.... :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

A tak spytam może ktoś ma ochote na pare lombardoi.... :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Opublikowano

ustal najpierw obsadę

Jeżeli chcesz yelowki i maingano to spokojnie zostaw yelowki i kup z 7-8 maingano.

Potem wszystko powinno się jakoś ułożyć z obsadą i będziesz wiedział co i jak zostawić.

Polecam forum bo znajdziesz w nim sporo informacji

Opublikowano
ustal najpierw obsadę

Jeżeli chcesz yelowki i maingano to spokojnie zostaw yelowki i kup z 7-8 maingano.

Potem wszystko powinno się jakoś ułożyć z obsadą i będziesz wiedział co i jak zostawić.

Polecam forum bo znajdziesz w nim sporo informacji

ok... dzieki.....

• 2 tygodnie później...
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.