weapster Opublikowano 26 Listopada 2008 #1 Opublikowano 26 Listopada 2008 chciałbym się zapytać jakie proporcje tych dwóch gatunków do akwa 120x40x50cm byście proponowali. Info dla mnie istotne bo zamierzam na dniach zamawiać ryby.
sision Opublikowano 26 Listopada 2008 #2 Opublikowano 26 Listopada 2008 Próbowałbym z 6 Msobo i 8 Demasoni. Rozkład płci to sam zobaczysz... Oczywiście kupujesz większą ilość ryb i później redukujesz.
weapster Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor #3 Opublikowano 26 Listopada 2008 z msobo to bedzie strzał bo są drogie :/ 25zyla za sztukę więc max wezme 7-8. Życie pokaże, a co do demasoni to nie ma problemu. Dzieki za info również myślałem o takich proporcjach. (thx za komentarz pod fotką)
sision Opublikowano 26 Listopada 2008 #4 Opublikowano 26 Listopada 2008 A skąd bierzesz Msobo, jeśli wolno spytać?
weapster Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor #5 Opublikowano 26 Listopada 2008 wiesz co po rozsyłałem mase maili do ludzi odpisała jakaś gościarka. Czekam na odp skąd mi ryby prześlą to Ci napiszę kto to.
Rekomendowane odpowiedzi