Skocz do zawartości

jak czesto podawac mieszanke mrozona i jak urozmaicic diete?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czester, skąd wiesz, że dainichi jest lepsze od tropical biovit :?: Widziałeś produkcję :?: Sprawdzałeś, czy zawiera to, co producent podaje na opakowaniu :?: Nie, tylko karmiłeś ryby i widziałeś reakcje ich organizmu na pokarmy.

Malawi mix to syf, jakich mało i nic nie zmieni mojego zdania o beznadziejności tego pokarmu. Wolałbym głodzić ryby niż podawać im to dziadostwo.

Tak, jak sabotage napisał - rozpuść to w szklance i poobserwuj.

Z resztą, zawsze powtarzam, że nie można oceniać konkretnego produktu na podstawie obserwacji ryb karmionych 20 rożnymi pokarmami... Chociaż w zasadzie raz mogę zrobić wyjątek - malawi mix to zdecydowanie najgorsza mrożonka jaką kiedykolwiek karmiłem ryby. Nie potrzebuję eksperymentów naukowych, statystyk, badań, czy znajomości procesu produkcji.

Opublikowano
  MateuszT napisał(a):
Czester, skąd wiesz, że dainichi jest lepsze od tropical biovit :?:

Nie wiem dlatego nigdy nie polecałem w sposób szczególny. No bo co wiemy o pokarmach oprócz składy na opakowaniu?

Ja nie twierdze ze malawi mix jest pokarmem pierwsza klasa. Poprostu gadanie ze ten akurat pokarm jest najgorszy syf BO TAK jest dziwne. Moge w tym momencie powiedziec tak o kazdym innym pokarmie z tymi samymi argumentami i co?

Opublikowano

dyskusja wydaje sie rownomiernie rozlozona co do racji , zadna ze stron nie prezentuje definitywnych argumentow, dla stosowania lub nie ....sklad na opakowaniu moze mowic nam w czesci o starannosci przygotowania mrozonki, podobnie jak z np. vibovitem dla dzieciakoff :mrgreen: wiec panowie jak mowilem stosuje ten pokarm i nie przestane :lol: a marcinek moze se mowic ze to shit :D

pozdro dla Was :wink: