Skocz do zawartości

jak czesto podawac mieszanke mrozona i jak urozmaicic diete?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czester, skąd wiesz, że dainichi jest lepsze od tropical biovit :?: Widziałeś produkcję :?: Sprawdzałeś, czy zawiera to, co producent podaje na opakowaniu :?: Nie, tylko karmiłeś ryby i widziałeś reakcje ich organizmu na pokarmy.

Malawi mix to syf, jakich mało i nic nie zmieni mojego zdania o beznadziejności tego pokarmu. Wolałbym głodzić ryby niż podawać im to dziadostwo.

Tak, jak sabotage napisał - rozpuść to w szklance i poobserwuj.

Z resztą, zawsze powtarzam, że nie można oceniać konkretnego produktu na podstawie obserwacji ryb karmionych 20 rożnymi pokarmami... Chociaż w zasadzie raz mogę zrobić wyjątek - malawi mix to zdecydowanie najgorsza mrożonka jaką kiedykolwiek karmiłem ryby. Nie potrzebuję eksperymentów naukowych, statystyk, badań, czy znajomości procesu produkcji.

Opublikowano
Czester, skąd wiesz, że dainichi jest lepsze od tropical biovit :?:

Nie wiem dlatego nigdy nie polecałem w sposób szczególny. No bo co wiemy o pokarmach oprócz składy na opakowaniu?

Ja nie twierdze ze malawi mix jest pokarmem pierwsza klasa. Poprostu gadanie ze ten akurat pokarm jest najgorszy syf BO TAK jest dziwne. Moge w tym momencie powiedziec tak o kazdym innym pokarmie z tymi samymi argumentami i co?

Opublikowano

dyskusja wydaje sie rownomiernie rozlozona co do racji , zadna ze stron nie prezentuje definitywnych argumentow, dla stosowania lub nie ....sklad na opakowaniu moze mowic nam w czesci o starannosci przygotowania mrozonki, podobnie jak z np. vibovitem dla dzieciakoff :mrgreen: wiec panowie jak mowilem stosuje ten pokarm i nie przestane :lol: a marcinek moze se mowic ze to shit :D

pozdro dla Was :wink: