Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

faktycznie, przesuniecie tego suwaka powoduje to, iz polowa ludzi nie potrafi owego sterownika zaprogramowac :wink:

Takie coś woła o pomstę do nieba....ludzie niby nie są analfabetami lecz przez własną leniwość nie chce się im przeczytać nawet instrukcji obsługi :?

Sam osobiście pofatygowałem się(co rzadko się u mnie zdarza) by to sprawdzić i jest wszystko tak jak murzynek bambo na alasce :shock: ....lecz to trzeba chcieć :mrgreen:

Ten post jest o ogóle :| a nie o tobie koteczek555 :oops: :roll: :wink:

Opublikowano
No myślę :wink: Tyle, że niekiedy można nie zrozumieć tej instrukcji. Przynajmniej na moim była taka, że kompletnie jej nie zrozumiałam, stąd ten temat - inaczej by go nie było :wink:

Tak to jest jak programator robi chińczyk a polską instrukcje pisze Wietnamczyk po kursie hiszpańskiego

Opublikowano

Tak to jest jak programator robi chińczyk a polską instrukcje pisze Wietnamczyk po kursie hiszpańskiego

Nie dyskryminujmy tutaj nikogo, nie róbmy z siebie idealistów bo nimi nie jesteśmy.

Moim zdaniem nie chodzi tu o to kto pisał i jak tylko o to kto czytał i jak się przyłożył.Nie jest to drogi sprzęt więc zawsze zostaje metoda prób i błędów.Powciskać popatrzeć i zawsze z tego coś wyjdzie.

Opublikowano
A ja uważam,że taki programtor jest do niczego....bo ustawiamy go raz i jak zejdzie to trzeba od nowa...a dokładając 10zł można kupić elektroniczny gdzie można ustawić włączanie np o 7 rano i wyłączanie o 7 wieczorem i będzie tak leciał p<font color=red>ó</font>ki gonie wyłączymy...a w tym niestety trzeba to robić za każdym razem :(

a ja uważam że taki programator jest do kitu z innego powodu... mianowicie, jak nie ma prądu to się zatrzymuje i potem rusze z tego miejsca, co powoduje zmianę czasów zapalania/gaszenia w stosunku do czasu rzeczywistego :wink:

dlatego imho elektroniczne RULEZ :P

Opublikowano

ja jeszcze jednej rzeczy nie rozumie. kupilem glowice Resuna..

na pudelku napis : made in China.. a na pudelku naklejka : wyprodukowano w Tychach .Polska

:lol: czyzby jakis chinczyk fabryke sobie kupil niedaleko mnie ? :|

Opublikowano
ja jeszcze jednej rzeczy nie rozumie. kupilem glowice Resuna..

na pudelku napis : made in China.. a na pudelku naklejka : wyprodukowano w Tychach .Polska

:lol: czyzby jakis chinczyk fabryke sobie kupil niedaleko mnie ? :|

:? made-pochodzi(gł. siedziba).....z Chin a zrobiono w Tychach.

Opublikowano
made-pochodzi(gł. siedziba)

Serio? Mi się wydaje, że to albo szeroko zakrojona kooperacja polsko-chińska, albo firmie z Tych się produkcja z importem pomyliła :wink:

Jedno i to samo, Polski przedstawiciel.Dostają hurtem(cały kontener) w Polsce zapakują tylko w karton i pisze "wyprodukowano w Tychach" :lol: