Flavus Opublikowano 12 Listopada 2008 #1 Opublikowano 12 Listopada 2008 Ile sztuk najlepiej kupić jeżeli można wybrać już wybarwiającego się samca, kupić 4-6,czy jak radzicie i jaki harem by najlepiej pasował?
mars Opublikowano 12 Listopada 2008 #2 Opublikowano 12 Listopada 2008 wiesz najlepiej ..... poczytaj, na serwisie sa trzy artykuły o saulosi, a na forum ten gatunek i jego obsada w 112 / 120 litrach była juz wałkowana grubo ponad sto razy ... jak myślisz ile razy można pisać wkółko to samo ? bo komus się nie chce poczytać
slawek gorol Opublikowano 12 Listopada 2008 #3 Opublikowano 12 Listopada 2008 1+3, 2+5, 3+7...to nie sa sztywne reguly. czasem mozesz miec 2+4 i teZ bedzie ok , jak 1+5...jak mars juz wspomnial - poczytaj.. bylo to milion razy
sticzu Opublikowano 22 Lutego 2009 #4 Opublikowano 22 Lutego 2009 witam nie chce smiecic i zakladac nowego tematu bo bylo ich wiele, wiec mam prosbe, moze ktos zobaczyc moja galerie http://galeria.klub-malawi.pl/search.php?search_user=sticzu i powiedziec czy widac gdzies na zdjeciu jakiegos samca? nie wiem ile rybki maja bo dopiero zaczynam przygode z malawi, oraz nie wiem po czym rozpoznac samca/samice (malego). P.S. wiem ze duzo rybek w malym aqua
arkady_new Opublikowano 22 Lutego 2009 #5 Opublikowano 22 Lutego 2009 witam nie chce smiecic i zakladac nowego tematu bo bylo ich wiele, wiec mam prosbe, moze ktos zobaczyc moja galerie http://galeria.klub-malawi.pl/search.php?search_user=sticzu i powiedziec czy widac gdzies na zdjeciu jakiegos samca? nie wiem ile rybki maja bo dopiero zaczynam przygode z malawi, oraz nie wiem po czym rozpoznac samca/samice (malego). P.S. wiem ze duzo rybek w malym aqua O bracie, leć szybko do sklepu i kup kubełek bo Cię za chwilę "wszyscy" zlinczują
Rekomendowane odpowiedzi