freelanc3r Opublikowano 9 Listopada 2008 #11 Opublikowano 9 Listopada 2008 a ja bym nie negowal zbrojnika w malawi mzoe jest to malo profesjonalne ale... taki zbrojnik ma swoje zalety w malawce ja osobiscie mam 1 zbrojnika w malawi i jest to "czlowiek" od brudnej roboty czesto bywa ze w 1 miejscu nagromadzi sie pokarmu ktorego pysie jakos nie zjadly chwila i jzu na tym miejscu melduje sie zbrojnik i szybko sprzata no ale podkreslam ze zbrojnikiem jak z anubiasami mozna dac ale wusmie lepiej unikac
makok Opublikowano 9 Listopada 2008 #12 Opublikowano 9 Listopada 2008 czesto bywa ze w 1 miejscu nagromadzi sie pokarmu ktorego pysie jakos nie zjadly w życiu nie widziałem żeby moje pysie czegoś nie zjadły... zbrojnikom mówię zdecydowane: "jestem na nie"
yaro Opublikowano 9 Listopada 2008 #13 Opublikowano 9 Listopada 2008 frelanc - wychodzi na to że przekarmiasz ryby wsypuj do akwarium tyle pokarmu aby został w całości zjedzony w 2-3 minuty, ja sypię częściej ale mniejszymi porcjami i nie ma szans aby za wiele spadło na piasek, a co dopiero żeby jeszcze to leżało drugą minutę w spokoju.
sabotage Opublikowano 9 Listopada 2008 #14 Opublikowano 9 Listopada 2008 Ja tam jestem zdania, ze do czyszczenia szyby z glonow sluzy czyscik/karta/gabka, do usuwania resztek zarcia filtr/odmulacz i nie ma co tu dywagowac nad sesnem trzymania tych ryb w Malawi.
Darjush Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor #15 Opublikowano 9 Listopada 2008 No wlasnie te nasze pysie to takie rozbujniki sa ze nic innego nie toleruja mam nadzieje ze szybko przejda mi zapedy do trzymania innych rybek do ktorych sie przyzwyczailem juz wczesniej
sabotage Opublikowano 9 Listopada 2008 #16 Opublikowano 9 Listopada 2008 Rozumiem przywiazanie do ryb. Tez mialem ladnych kilka lat zbrojnika w SA, po przetransferowaniu na Malawi, zbrojnik znikl.
yaro Opublikowano 9 Listopada 2008 #17 Opublikowano 9 Listopada 2008 Jak i większość z nas, przed Malawi coś miała innego. Do dzisiaj łezka kręci mi się nad barwniakiem czerwonobrzuchym.
mutra Opublikowano 10 Listopada 2008 #18 Opublikowano 10 Listopada 2008 a ja nie miałem nic przed malawi . W malawce na początku miałem złotego ancistrusa i plecostomusa ale powędrowały do wujka do towarzyskiego. Szczególnie ancistrus kiepsko sie miał z pyszaczakami
Rekomendowane odpowiedzi