Zabir Opublikowano 3 Listopada 2008 #1 Opublikowano 3 Listopada 2008 Mam juz dosc swojego oswietlenia samorobki, przerzucam sie na oswietlenie "profesjonalne", w zwiazku z tym mam prosbe o porady. Zamierzam zakupic: - OPRAWKA BRYZGOSZCZELNA T8 x2 - STATECZNIK ELEKTRONICZNY 1x30W http://www.allegro.pl/item457794734_sta ... uario.html Maly dylemat co do swietlowek, napewno chce miec jedna, by byl klimacik, zastanawiam sie nad: - HAGEN POWER-GLO T8 25W dl. swietlowki 74cm - HAGEN POWER-GLO T8 30W dl. swietlowki 89 cm - NARVA OCEANIC NATURE T8 30W dl. swietlowki 89 cm Swietlowka oczywiscie najlepsza pod saulosi Prosze Was o porade i nie odsylajcie mnie do galerii bo tam swietlowka, swietlowce nierowna. Czekam na Wasze subiektywne oceny. Cytuj
meth Opublikowano 3 Listopada 2008 #2 Opublikowano 3 Listopada 2008 No to subiektywnie: Miałem narva nature i samiczki Saulowi „coral” wyglądały extra – samiec saulosi i socolofy już niestety gorzej, dużo gorzej. Teraz mam Power-glo i samiczki saulosi wyglądają może trochę mniej „soczyście” ale nadal extra – za to wszystko co niebieskie nabrało naprawdę wyrazistych barw. Także jak ma być jedna polecam Power-glo – nature jak już to w połączeniu z blue. Cytuj
Zabir Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor #5 Opublikowano 4 Listopada 2008 dzieki wielkie, padlo wiec na "mocniejsze" power-glo:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi