czester_ Opublikowano 27 Października 2008 #1 Opublikowano 27 Października 2008 Dostałem dziś w łapy magazyn akwarium nr październikowy. Zacytuje wam słowa od redakcji Magazynu Akwarium: "Ryby z jeziora malawi mają w Polsce od lat wielu wielbicieli. ... . Tym artykułem rozpoczynamy cykl o rybach z jeziora Malawi. Nieraz już pisaliśmy o pyszczakach, ale teraz chcielibysmy ułożyć to w cykl artykułów poddawanych Waszej krytyce. Każdy opublikowany na łamach Magazynu Akwarium artykół ukaże się na naszej stronie internetowej www.magazynakwarium.pl w dziale Aqua-Info. Można go będzie skrytykować i przedyskutować. Zachęcamy wszystkich czytelników, a w szczególności CZŁONKÓW KLUBU MALAWI do czynnego uczestnictwa w naszej inicjatywie. Komentujcie i omawiajcie artykuły na naszej stronie internetowej, przesyłajcie własne artykuły i przede wszystkim krytkujcie nas." IMO magazyn akwarium do świetnych nie należy ale tu musze dać im duuzego plusa za chęć poznania krytyki ze stron osób zajmujących sie tym biotopem "na codzien". Tymbardziej ze artykuły z malawi będa online. Ciekaw jestem co zaprezentuja w nast. numerze. Ten był o jeziorze. Cytuj
MateuszT Opublikowano 27 Października 2008 #2 Opublikowano 27 Października 2008 Phi... u mnie ci ludzie są przegrani, choćby nie wiem, jak się wystawiali na krytykę. W moich oczach są tuż za sklepem na 5. Dziękuję, ale z zaproszenia nie skorzystam. Cytuj
mutra Opublikowano 27 Października 2008 #3 Opublikowano 27 Października 2008 u mnie ci ludzie są przegrani, choćby nie wiem, jak się wystawiali na krytykę wybaczcie że głupio zapytam: czemu? Bo ja jestem troszke nie zorientowany w branży? Cytuj
MateuszT Opublikowano 27 Października 2008 #4 Opublikowano 27 Października 2008 Nie chce nikomu szargać opinii i wywlekać brudów. Po prostu, współpraca nam się nie ułożyła i ja nie mam ochoty jej wznowić... Choć może od tego czasu się coś zmieniło i obecnym chętnym pójdzie lepiej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi