pawel0616 Opublikowano 15 Października 2008 Autor #11 Opublikowano 15 Października 2008 to naturalny sposob o ktorym wiem. Rozumiem ze chcesz mi dac do zrozumienia ze napowietrzacz przy takiej obsadzie i litrarzu nie jest potrzebny??
slawek gorol Opublikowano 15 Października 2008 #12 Opublikowano 15 Października 2008 czytasz w moich myslach
mutra Opublikowano 15 Października 2008 #13 Opublikowano 15 Października 2008 mimo że nurek fajna sprawa. a jeszcze lepszy żółty albo różowy batyskaf
pawel0616 Opublikowano 15 Października 2008 Autor #14 Opublikowano 15 Października 2008 jjeszcze troszke i swieta, napisz w lisce do Mikolaja to dostaniesz pod choinke pieknego rozowo-zoltego nurka z dioda LED
freelanc3r Opublikowano 15 Października 2008 #15 Opublikowano 15 Października 2008 nie jestem jakis strasznie wiekowy... ale miec nurka kiedys to bylo cos ! jeden z lepszych (jak nie-najlepszy!) gadżet w historii akwarystyki !!
knocker Opublikowano 17 Października 2008 #16 Opublikowano 17 Października 2008 hehe znalazłem:) http://www.zwierzoland.com/index.php?cP ... 6595886090 O gustach się nie dyskutuje nurek to taki oldschool jak byłem mały to wujek miał nurka godzinami mogłem stać przy szybie i patrzeć jak mu z maski bąbelki lecą później miał muszlę, w której jak się nazbierało powietrza to puszczała perłę Czad na maxa Teraz uważam to za kicz i chyba nie chciałbym mieć nurka w malawi ani kościotrupa siedzącego na skarbie.
mutra Opublikowano 18 Października 2008 #17 Opublikowano 18 Października 2008 jak zakładasz akwarium dla dzieci to coś takiego jest ok, teraz są jeszcze lepsze rzeczy - fontanny piaskowe. to dopiero jest bajer
Rekomendowane odpowiedzi