Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyscy się już zachwycają a tam jest tylko wielka dziura w ścianie, która ma ogromny potencjał. Jak kolega do wystroju użyje kamieni np. takich jak Shiroki to co wtedy przeleje się też fala krytyki czy z racji wielkości zbiornika będzie świetne :confused:

Opublikowano

Źle mnie zrozumiałeś ja nie chciałem niczego skrytykować i też śledzę z ciekawością postępy w pracach i kibicuję żeby wszystko wyszło piękne. Ale tak zauważyłem że jak ktoś stawia duży baniak to straszna podnieta panuje na forum mimo że do efektu końcowego jeszcze daleko.

Opublikowano

Bo duży może więcej ... była taka reklama :mrgreen:. Tak poważnie to trudno się nie podniecać tą dziurą w ścianie to marzenie większości z nas. Pozytywnie mu zazdrościmy i zapiera nam to dech w piersiach. Jurgen musiałby się bardzo postarać aby to zepsuć ;). Znając jego wcześniejsze dokonania jednak głęboko wierzę, że będzie to jeden z najpiękniejszych baniaków i za to trzymam kciuki. Cieszę się też tym, ze jednak będzie tam Mbuna ostatnio w dużych baniakach mało tej grupy.

Opublikowano

A ja myślę. że Jurgen zrobi nam psikusa i pójdzie w wapień filipiński, niebieskie tło i landrynkowe światełko, a w takim litrażu to i zatopiony kuter się zmieści :lol:

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.