Patrykolo14 Opublikowano 4 Października 2008 #1 Opublikowano 4 Października 2008 Chciałbym zapytać czy to normalne,że nowo wpuszczone rybki na razie pływają w grupie po szybie to znaczy od dołu do góry jakby całując szybę
slawek gorol Opublikowano 4 Października 2008 #2 Opublikowano 4 Października 2008 to normalne zachowanie.. ryby poznaja granice wody,poznaja nowe akwa... kazda moja mlodziez tak robila... jutro im przejdzie...
Patrykolo14 Opublikowano 4 Października 2008 Autor #3 Opublikowano 4 Października 2008 Bladsze kolory to pewnie efekt stresu?
Patrykolo14 Opublikowano 4 Października 2008 Autor #4 Opublikowano 4 Października 2008 Jak myślicie,kiedy mogą się zacząć przepychanki o terytorium?
slawek gorol Opublikowano 4 Października 2008 #5 Opublikowano 4 Października 2008 a czemu nie zapytasz od razu o tarlo ? facet ryba w nowym mieszkaniu to jest jak ...eee.."pila"- ogladales? moze to glupi przyklad ,ale nie wie gdzie jest....powoli beda sie rozdzielac, musi im spasowac woda, uklad skalek i oswietlenie.. nie zapominaj ze melanochromisy maingano to ryby"skalne" - lubia kryjowki skalne... kiedy zaczna obierac reiwry ? moze jutro moze za miesiac, moze za dwa.. jeszcze nie mam papierow na wrozbite
Patrykolo14 Opublikowano 4 Października 2008 Autor #6 Opublikowano 4 Października 2008 Dzięki za pomoc,w takim razie trzeba być cierpliwym,to,że lubią kryjówki zauważyłem już teraz,więc sprawdziłem,że macie rację
slawek gorol Opublikowano 4 Października 2008 #7 Opublikowano 4 Października 2008 więc sprawdziłem,że macie rację testowac to mozesz gaznik w maluchu
Patrykolo14 Opublikowano 4 Października 2008 Autor #8 Opublikowano 4 Października 2008 Nie testuje tylko pisze,że się przekonałem o tym,a dominujący samiec od razu zajął najlepszą grotę
slawek gorol Opublikowano 4 Października 2008 #9 Opublikowano 4 Października 2008 a to ile twoj samiec jest w akwa ze juz jest dominujacy?
Patrykolo14 Opublikowano 4 Października 2008 Autor #10 Opublikowano 4 Października 2008 Ale jest największy i przed chwilą dość ostro przegonił inne ryby w pobliżu groty więc uważam,że będzie dominującym,chodziło mi o to,że prawdopodobnie będzie rządził w akwa
Rekomendowane odpowiedzi