mutra Opublikowano 30 Września 2008 #11 Opublikowano 30 Września 2008 rdzawe to kwestia oświetlenie - w odpowiedniej konfiguracji rudy ma fioletowe przebłyski i jest super. Profilowane IMO zniekształca obraz, ładnie wygląda z daleka ale z bliska źle się przez nie obserwuje ryby(kwestie zdjęć pominąwszy zupełnie)
Siwy1973 Opublikowano 30 Września 2008 #12 Opublikowano 30 Września 2008 tak jak koledzy wyzej rdzawe ladne rybska -przynajmniej pod powerglo i marine glo IMHO
lebovski Opublikowano 30 Września 2008 #13 Opublikowano 30 Września 2008 miałem powerglo i marineglo i jakoś mi rdzawe też nie podchodziły, przy marineglo dodatkowo było zbyt niebiesko; ale cóż kwestia gustu, a gustów się nie dyskutuje (w każdym razie w moim następnym akwa nie będzie dla nich miejsca)
Siwy1973 Opublikowano 30 Września 2008 #14 Opublikowano 30 Września 2008 czy niebiesko zecz gostu prawda ale mnie same rdzawe jako rdzawe pasuja do saulosi zwlaszcza
mars Opublikowano 2 Października 2008 #15 Opublikowano 2 Października 2008 Pozadawałes tyle pytań ze nawet nie jestem w stanie tego wątku odowiednio zmoderować, podzielic Twoich pytań i dać je w odpowiednie działy pytasz się tu o oświetlenie , tło, filtry , obsade podłoże itd a to jest dział chów pyszczaków swje pytania zadaj w odpowiednich działach czyli o obsadzie w dziale obsada a o filtrach w dziale Technicznym bo robisz zwyczajnie bałagan - dlatego Topic zamykam Pozatym polecam funkcje szukaj bo te pytania sa podstawowe i wystrczy poczytać aby znaleśc odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi