thorgal1976 Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor #31 Opublikowano 18 Listopada 2008 Do labeo1: Stary piszesz ze masz juz to tło i nie wstawiasz fotek????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Dawaj foty z kazdej strony,z przodu ,z boku przede wszystkim tez z tyłu itp.Interesuje mnie rowniez jak przebiegla tranzakcja,czy przez ebay czy jak,czy platne przy odbiorze,ile ogolnie kosztowala wysylka i tło,jak dlugo czekales itp.Interesuje mnie przede wszystkim czy za tlem mozna budowac filtr tak jak w BTN,jakie tam jest rozwiazanie itp,itd. Czekamy wszyscy zainteresowani:):)
thorgal1976 Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor #32 Opublikowano 18 Listopada 2008 Cholerka,chyba mi sie cos pomylilo,Ty zamowiles to tło z Allegro a nie to podobne do BTN,ale mimo wszystko czekam na fotke jak wyglada w baniaczku.Pozdrawiam
labeo1 Opublikowano 19 Listopada 2008 #33 Opublikowano 19 Listopada 2008 Niestety, na razie z allegro. Dopiero wczoraj utopiłem więc foty w przyszłym tygodniu.
labeo1 Opublikowano 23 Listopada 2008 #34 Opublikowano 23 Listopada 2008 Fotka zrobiona na szybko aparatem córki, bo mój się rozładował. W związku z tym jakość mizerna a szczególnie kolorystyka do kitu. W rzeczywistości tło jest ciemniejsze i lepiej się komponuje z kamieniami. http://usera.ImageCave.com/outsider/Akwa/mal1.jpg
meth Opublikowano 23 Listopada 2008 #35 Opublikowano 23 Listopada 2008 hmmm u mnie to tło na zdjęciu wygląda na białe/kremowe... struktura fajna, ale ogólnie trudno coś powiedzieć
marcinmarg Opublikowano 24 Listopada 2008 #36 Opublikowano 24 Listopada 2008 Wydaje mi się czy górną część tła masz poniżej lustra wody? Jeśli tak jest to uważaj u mnie przez coś takiego po wojnach Hongi i demasoni skończyło się na tym że dwie ryby za tłem wylądowały.
yaro Opublikowano 24 Listopada 2008 #37 Opublikowano 24 Listopada 2008 tło ma świetną teksturę. jak porośnie glonem to będzie super. co mi się nie podoba to mało kamieni, nie pociągnąłeś ich w górę i jest mało kryjówek dla ryb, poszukał bym jakiś jaśniejszych piaskowców, będą bardzo naturalnie wygladać z tym tłem.
Rekomendowane odpowiedzi