Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Saulosi odpada

saulosi odpada? why ? wszystkozerca.. dieta i upodobania jak u maingano...trzymam je w jednym baniaku i powiem ci z melanochronisy dostaje baty od saulosi...wiec nie wiem skad ten mit ze saulosi odpada...

nic ide spac...juz prawie 1 w nocy...

:wink:

Opublikowano

Dziewczyno, ogarnij sie. To nie kosmetyki tylko zywe zwierzta.. Dzis chcesz to, jutro co innego. Wiem ,ze kobieta zmienna bywa,ale Ty przeginasz palke.

Masz maly zbiornik, chesz msobo? To poczekaj az bedzie dostepna w sklepiemalwi sa na zamowienie, u marcina (namiar dostalas na bank od slawka) tez beda kwestia czasu.

Cierpliwosci dzieczyno.

BTW chore, ze zwyklym smiertelnikom (mowie tu o facetach= cytujac mojego ulubionego moda - forum to nie jest kolko wzajemnej adoracji) odpowiadamy "sprawdz galerie, wybierz cos" itp a babeczce sypiecie przykladami , ktore i tak odrzuca.Aurora - nie (zle samice), daktari - nie (nie wiem czemu imo piekne sa), yellow - nie bo nie,johani ladne, ale przez ile? do soboty wciaz Ci sie beda podobac?

Prosze Was...

Przejrzyj galerie, masz w mojej stopce mnostwo gatunkow...

200L to i tak idealnei dla jednego gatunku...

Skoro sie czepiam to na maxa.. Nie pisz PLZ HLP, albo POMOCY to nie jest epuls albo nasza-klasa.. peace

Opublikowano

Saulosi odpada

saulosi odpada? why ? wszystkozerca.. ........wiec nie wiem skad ten mit ze saulosi odpada...

nic ide spac...juz prawie 1 w nocy...

jak się wyśpisz to doczytasz

to nie mit po prostu koteczek napisał ze odpada bo wie al enie chce i już choc nie wie czemu to nie i już i dlatego free tak napisał ... ze odpada bo doczytał wcześniejsze posty

O saulosi wiem tylko coś innego bym chciała :D
Opublikowano

Prosze Was...

dlatego ten dział to czytam z obowiązku jako mod a pisać to się staram jak najmniej ... bo imho i tak mija się to z celem