koteczek555 Opublikowano 25 Września 2008 Autor #11 Opublikowano 25 Września 2008 Msobo nie odpada tylko go nie ma właśnie to był wymarzony gatunek...
slawek gorol Opublikowano 25 Września 2008 #12 Opublikowano 25 Września 2008 Saulosi odpada saulosi odpada? why ? wszystkozerca.. dieta i upodobania jak u maingano...trzymam je w jednym baniaku i powiem ci z melanochronisy dostaje baty od saulosi...wiec nie wiem skad ten mit ze saulosi odpada... nic ide spac...juz prawie 1 w nocy...
koteczek555 Opublikowano 25 Września 2008 Autor #13 Opublikowano 25 Września 2008 Hehe przetrzymałam Cię Kurcze ładne są te johani, nie ma szans na nie?
sabotage Opublikowano 25 Września 2008 #14 Opublikowano 25 Września 2008 Dziewczyno, ogarnij sie. To nie kosmetyki tylko zywe zwierzta.. Dzis chcesz to, jutro co innego. Wiem ,ze kobieta zmienna bywa,ale Ty przeginasz palke. Masz maly zbiornik, chesz msobo? To poczekaj az bedzie dostepna w sklepiemalwi sa na zamowienie, u marcina (namiar dostalas na bank od slawka) tez beda kwestia czasu. Cierpliwosci dzieczyno. BTW chore, ze zwyklym smiertelnikom (mowie tu o facetach= cytujac mojego ulubionego moda - forum to nie jest kolko wzajemnej adoracji) odpowiadamy "sprawdz galerie, wybierz cos" itp a babeczce sypiecie przykladami , ktore i tak odrzuca.Aurora - nie (zle samice), daktari - nie (nie wiem czemu imo piekne sa), yellow - nie bo nie,johani ladne, ale przez ile? do soboty wciaz Ci sie beda podobac? Prosze Was... Przejrzyj galerie, masz w mojej stopce mnostwo gatunkow... 200L to i tak idealnei dla jednego gatunku... Skoro sie czepiam to na maxa.. Nie pisz PLZ HLP, albo POMOCY to nie jest epuls albo nasza-klasa.. peace
mars Opublikowano 25 Września 2008 #15 Opublikowano 25 Września 2008 Saulosi odpada saulosi odpada? why ? wszystkozerca.. ........wiec nie wiem skad ten mit ze saulosi odpada... nic ide spac...juz prawie 1 w nocy... jak się wyśpisz to doczytasz to nie mit po prostu koteczek napisał ze odpada bo wie al enie chce i już choc nie wie czemu to nie i już i dlatego free tak napisał ... ze odpada bo doczytał wcześniejsze posty O saulosi wiem tylko coś innego bym chciała
mars Opublikowano 25 Września 2008 #16 Opublikowano 25 Września 2008 Prosze Was... dlatego ten dział to czytam z obowiązku jako mod a pisać to się staram jak najmniej ... bo imho i tak mija się to z celem
jaca00 Opublikowano 28 Września 2008 #17 Opublikowano 28 Września 2008 msobo sa w sklepie malawi odłów 1/1 120 zł
mutra Opublikowano 28 Września 2008 #18 Opublikowano 28 Września 2008 msobo sa w sklepie malawi odłów 1/1 120 zł wiemy
Rekomendowane odpowiedzi