Marcin0603 Opublikowano 20 Września 2008 Autor #11 Opublikowano 20 Września 2008 Dialeptos jest ciekawą propozycją, ale mi sie chyba najbardziej z ryb które bym chciał, podoba się socolofi, co myślisz o takim połaczeniu w moim akwarium? Red redy z socolofi wyglądały by super:D.
harisimi Opublikowano 21 Września 2008 #12 Opublikowano 21 Września 2008 Z socolofi powinno się udać ale nastawiaj się na małe haremy.
Marcin0603 Opublikowano 21 Września 2008 Autor #14 Opublikowano 21 Września 2008 No właśnie dzisiaj byłem w sklepie, i tak sobie pomyślałem, że jak się nie uda z tymi demasonami to wezme chyba maingano, mają podobne kolory, więc mi odpowiada: D. Albo socolofi, to się jeszcze okaże, wielkie dzięki za rady, pozdrawiam
Marcin0603 Opublikowano 21 Września 2008 Autor #15 Opublikowano 21 Września 2008 Kurcze tak se przeglądam galerie i strasznie spodobały mi się afry(jalo, cobwe). Dałoby się je połączyć z red redami? Dieta nie byłaby zbyt różna? Chciałbym mieć w akwa coś mniej spotykanego:D
Marcin0603 Opublikowano 22 Września 2008 Autor #16 Opublikowano 22 Września 2008 Mógłby mi ktoś napisać czy można połączyć red redy z afrą cobue? Jak to wygląda z dietą? I jest możliwość połączenia tych ryb w moim akwa (140X35x50)? Proszę o pilne odpowiedzi.
Rekomendowane odpowiedzi