Patrykolo14 Posted September 14, 2008 #1 Posted September 14, 2008 Czy warto by było zamiast nowego kupić taki zestaw z filtrami i szafką pod akwarium,czy odradzacie,ma ktoś na sprzedaż coś w podobnym rozmiarze i dobrym stanie? Chodzi mi o: Filtr zewnętrzny jakiś Fluval 305 lub Tetra tec 700ex Filtr wewnętrzny o jak największym przepływie Akwarium 112l z pokrywą,ewentualnie podstawką Szafka 80cm na 35cm na 40cm
sision Posted September 14, 2008 #2 Posted September 14, 2008 Możesz próbować szukać na allegro. Ja kupiłem kubełek do 160l za 55zł (Fluval). Wew raczej kupiłbym nowy, chyba że mam sprawdzonego sprzedawcę. Akwa, szafkę i pokrywę możesz szukać na allegro bo tam często są oferty. Wiem, bo też szukałem swojhego czasu
mars Posted September 14, 2008 #3 Posted September 14, 2008 szukac zawsze możesz zawsze te pare złoty zaoszczędzi się jak ktoś ma małą swinkę skarbonke a ryzyko jak ze wszystkim co uzywane i z drugiej ręki.
mutra Posted September 14, 2008 #4 Posted September 14, 2008 na allegro 112 z pokrywą i świetlówkami chodzi poniżej 200 zł - nie wiem czy opłaca sie szukać używanej.
Recommended Posts