Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

typowego narybkożercę tutaj nie widzę (fryeri w takim małym akwa)...

natomiast uważam, że jak urządzisz akwa tak, żeby tam gdzie skryje się narybek swój pysk wsadziły np redy... to hmmm

...plagi nie będzie :P

Opublikowano

To wtedy pokombinuj może z red blue wtedy masz fajne kolory jsanoniebieski pomarańcz granat i żółty/zółtopomarańczowy

Opublikowano
To wtedy pokombinuj może z red blue wtedy masz fajne kolory jsanoniebieski pomarańcz granat i żółty/zółtopomarańczowy
pomysł super, ale naczelnym założeniem jest pozostawienie haremu red-red 1+4

hmmm jeszcze jedno ustawienie:

1.

red red 3+1

P.T. sp. CHILUMBA

P.elongatus sp "Neon spot".

2

red-red 3+1

P.T. sp. CHILUMBA

Ps. Elongatus Chewere

3.

red-red 3+1

P.T. sp. CHILUMBA

maingano.

Im dalej w las Tym więcej drzew. Najchętniej to bym postawił baniak 4000l i wpuścił wszystkie poza kulfonami ;)

Opublikowano

na tropheops chilumba masz za mały baniak - mówię poważnie... :wink:

swoje oddałem do 200cm

maingano z redami da radę :wink:

elongatus już trochę większy rosnie...

kiedy zalewasz? bo jeśli nie niebawem to przestaję się wypowiadać, bo jeszcze o mnóstwo obsad zapytasz a i tak wybierzesz po swojemu :P:mrgreen:

Opublikowano

jutro spawam stelaż... :mrgreen: to chyba tak zawsze przy końcu jest. A może to, albo to, i jeszcze to?

No to mogą być elongatusy czy nie? :P

bo red-red +maingano to jakoś tak sztampowo :roll: :wink:

Opublikowano

Chewere do 120cm? hmmm, mam mieszane uczucia. Mam go w 150cm i wygląda "dobrze", jest mniejszy od mojego Greshakei, dla którego przeznaczyłbym raczej 200cm (oczywiście dorosły). No i byłby u Ciebie z Redami - masywnymi rybami. Ryzykowne, ale nie powiem, że niemożliwe.