G_Z Opublikowano 3 Listopada 2006 #11 Opublikowano 3 Listopada 2006 zapewne kupic 10sztuk i liczbe samcow zredukowac do 2? a jak sie okaze ze sa tylko 2samce, to moze zostac cala 10? czyli 2+8 ? czy lepiej 2+6? To bedziesz mial wielkie szczescie, poniewaz z reguly trafia sie wiecej samcow niz samic. Uwazam ze proponowane przez ciebie rybcie to trafny wybor, a saulosi to bardzo piekne pyski sam mam ich stadko. Ja bym zostawil 2 samce i 6 samic. Pozdrawiam 8) 8)
sachma Opublikowano 3 Listopada 2006 #12 Opublikowano 3 Listopada 2006 w Okazie we wrzeszczu maja juz wybarwione wiec, o ile sie jeszcze na nie zalapie to nie bedzie problemow z obsada
sabotage Opublikowano 4 Listopada 2006 #13 Opublikowano 4 Listopada 2006 w Okazie we wrzeszczu maja juz wybarwione wiec, o ile sie jeszcze na nie zalapie to nie bedzie problemow z obsada Gdzie dokladniej jest ten sklep, na jakiej ulicy??
sachma Opublikowano 4 Listopada 2006 #14 Opublikowano 4 Listopada 2006 To centrum ogrodnicze, niedaleko zajezdni.. chyba Wita Stwosza?... nie jestem pewna.. ja tam na pamiec jezdze dodano : znalazlam rachunek ze sklepu... wiec PPH OKAZ Gdańsk ul Wita Stwosza 77. tel./fax 341-08-90
Rekomendowane odpowiedzi