slawek gorol Opublikowano 27 Lipca 2008 #1 Opublikowano 27 Lipca 2008 Witam. Ktos ukradl mojemu samcowi Saulosi barwniki ! Samiec jest juz duzy,jego bracia sa slicznie wybarwieni a on jest rozowo niebieski. Wyglada to tak jakby ktos mu ukradl czarny barwnik i w jego miejsce dal rozowy a zamiast czarnych paskow ma blado niebieskie...Mimo tego do panien sie zdrowo zaleca Co to moze byc ? Zastanawiam sie czy jak dorwie jakas samice to co z tej kopulacji wyjdzie ? Zostawic czy off z akwa ? Dodam ze ryby sa z jednego miotu Fotki nie dam rady zamiescic z powodu braku sprzetu foto
Siwy1973 Opublikowano 27 Lipca 2008 #2 Opublikowano 27 Lipca 2008 slawku a nie bedzie to przypadkiem zdominowany samiec lub poprostu jeszcze do konca nie wybarwiony
yaro Opublikowano 28 Lipca 2008 #3 Opublikowano 28 Lipca 2008 może maingano robi koło piórka saulosi? Czy samiec stracił barwy czy nigdy ich nie miał?
slawek gorol Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor #4 Opublikowano 28 Lipca 2008 ... sauloski mam od czestera wiec sa wypasione... takiego rozowego pyska jeszcze nie widzieliscie... chyba trza bedzie go skilowac... boje sie co wyjdzie jak jakas panne dorwie.. :roll: co wy na to ?
krzysow Opublikowano 29 Lipca 2008 #5 Opublikowano 29 Lipca 2008 Jeśli jest różowy to może wcale nie ma ochoty nijakiej panny dorywać
slawek gorol Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor #6 Opublikowano 29 Lipca 2008 zaleca sie do lasek jak nie wiem co nie zaluje sobie uciech chlopak
slawek gorol Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor #7 Opublikowano 31 Lipca 2008 caly czas sie zastanawiam czy zostawic go w akwa? jesli to jakies mutant to nie chce zeby mi jakas panne dorwal bo potomstwo bedzie takie jak i on jak myslicie ?
Rekomendowane odpowiedzi