Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wolałbym jednak nie próbować, na 11 pietrze mieszkam i sąsiedzi by mnie chyba na Sybir wysłali jak by do 6 piętra "rośliny" na ścianie wyrosły!!!

A powiedzcie mi jeszcze czy wtedy upchnąłbym oczywiście nie dosłownie, ale czy weszłyby te trzy ww gatunki. Pikne są wszystkie i niechciałbym rezygnować z któregoś, ale jak trzeba to trudno...

Opublikowano

wpusc rdzawe i saulosi i bedziesz mial wszystkie te kolorki w sumie wychodzi ci 216 l z takiego baniaka

kwestia hmm troche dziwna bo beda glosy sprzeciwu i poparcia jesli przekleilbys banik mialbys wieksza powierzchnie dna ni w baniaku 120*40*50 a litraz mniejszy o jakies 22 l ;]

Moim zdaniem mógłbyś sprobowac ale radziłbym wpuścic 2 gat w lepszej ilosci a efekt naprwde bedie super zreszta sam zobaczysz ;]

Co do zalania sasiadow ubezpiecz chate i przyslowiowa laska prezesa na nich ;]

ja swoich 3 razy juz zlalem w przeciagu ostatniego roku w tym raz akwa mi wylalo i szczerze to powiem ci, ze nie mam problemu z mowiniem dzien dobry im bo mi nei odpowiadaja :D:D

Opublikowano

No ładnie ich załatwiłeś pewnie wygladali podobnie jak ten emotek :shock: karp jak nic. A tak w ogule to dzieki za rady wejderozmo jakbys mieszkał bliżej to masz u mnie browar. Swoją drogą to dobry temat na post, czy dużą rużnice robi szerokość, zobaczymy " co ludzie powidzeą" Wracając do tematu jutro ide do szklarza, zobaczymy co powie, tylko czy on sie zna na tyle że bedzie wiedział czy pod naporem wody wszystko nie pęknie? w koncu on jest raczej od luster i szyb i nie zajmuje sie pewnie obliczaniem siły z jaką woda napiera na szybę przy danyl litrażu. aha i jak możesz to napisz ile takie ubezpiecznie kosztuje.

trzym sie