finlandian Posted June 9, 2008 #1 Posted June 9, 2008 WITAM .kto podpowie jakie mają mieć parametry wody i jakiej fiirmy zastosować testy .Łatwe w odczyćie i dokładne
slawek gorol Posted June 9, 2008 #2 Posted June 9, 2008 Opowiadam się za zlikwidowaniem szukajki na forum.. Parametry: no2 - 0 no3- max 50 aczkolwiek im mniej tym lepiej kh- powyżej 10 - bufor ph ph 7,8-8,2 Testy : polecam te których używam : no2,ph,kh,gh - zoolek no3 - sera Czytać czytać i jeszcze raz czytać
finlandian Posted June 10, 2008 Author #3 Posted June 10, 2008 Wyszukiwarka jest ok bardzo pomocna tylko niemogłem odnaleźć parametrów bo gdzie zagladne to co innego podają.A testy wyczytałem conieco ale wolałem potwierdzenia jakie mam kupić bo szkoda kasy wywalać na dźiadostwo . Sławek napisz na poczte jak będziesz mial świdry . Pozdrawiam
mariope Posted June 11, 2008 #4 Posted June 11, 2008 Hej ja osobiscie używam testów tetry do ph i no2 tak poleciło mi wiele osób które długo zajmuja sie prowadzeniem akwa pozostałe testy posiadam z zooleka pozdrawiam narka
Recommended Posts