Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odswieze troche

obsada omowiona wczesniej na forum spelnila moje oczekiwania jestem usatysfakcjonowany

w 99% i zostal ten 1%

mysle o 4 gatunku do tego baniaka ,jako ze nie mam kilerow jak bylo wczesniej napisane co byscie proponowali (mi po glowie chodzi caly czas maingano)

z gory dzieki za odpowiedzi

pozdrawiam

Opublikowano
maigano :?: ale jeszcze nie wiem sam i czekam moze jeszcze inny gatunek :?:

ale to Twoje akwa i Ty się zdecyduj co Ci się by podobało i Twoim zdaniem pasowało i jeszcze było by dla Ciebie dostepne

tak to każdy może Ci tu walnąć z 10 propozycji i Ciekawe czy to ci w czymś pomoże - jak ty podasz konkretny gatunek to możesz dostac konkretna odpowiedz tak jak w przypadku maingano

Opublikowano

chodzi o to ze potrzebuje cos co bedzie wlasnie w miare dostepne i ciut inne w kolorze i ksztalcie ciala niz reszta obsady , a przy tym w miare lagodne i odpowiednie do ekipy w baniaku mam tu na mysli zywienie

dlatego wlasnie czekam na propozycje a pozniej to sobie wszystko przemysle i mam nadzieje cos wybiore

czekam wlasnie na taka 10 :D

Opublikowano
..potrzebuje cos co bedzie wlasnie w miare dostepne i ciut inne w kolorze i ksztalcie ciala niz reszta obsady , a przy tym w miare lagodne i odpowiednie do ekipy w baniaku mam tu na mysli zywienie

To wsadz tam red redy, dostepne, całkiem w innym kolorze, kształ ciała i wielkosc tez rozsądna, z łagodnościa to może przesada ale strachu nie ma a z żarciem też da radę

Opublikowano
Wybaczcie ,ale debilne strzelanie w nicosc...

pytanie bylo inne ,nie pasuje Ci to nie pisz nic ,za takie porady dziekuje :lol:

wczesniej napisalem

"chodzi o to ze potrzebuje cos co bedzie wlasnie w miare dostepne i ciut inne w kolorze i ksztalcie ciala niz reszta obsady , a przy tym w miare lagodne i odpowiednie do ekipy w baniaku mam tu na mysli zywienie"

czego tu nie rozumiesz

redy odrzucilem moze inna propozycja