Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tła po prostu nie chcę robić - wiem, że może by mi się udało, ależ ile jest ładnych akwarii bez teł cr np. barian, makok, czester.

Kurka moje całe 20zł kosztowało;) Koszt samego silkonu... jedynym minusem jest to ze człowiek naćpał się równo i to 3 dni pod rząd. Ja Cr CHYBA robić nigdy nie będe. Zgadzam się, że zajmuje miejsce w akwarium i poprostu mi sie nie podoba. Moje tło ma 3 cm w najgrubszym miejscu i IMO nie odbiega pięknem od tych wypasionych grubych strukturalnych.

Gwestia tylko i wyłącznie gustu, jednak na dzień dzisiejszy tło robił bym z tafl piaskowca lub tego kamienia co mam teraz. Lecz nie przyklejał a jedynie podocinał i powkładał do akwa

Opublikowano

Cześć, chciałbym się pochwalić, że akwarium jest skończone w 100%. Nareszcie zrobiłem takie jak mi się podoba i najbardziej pasuje do moich gust, czyli tło i wystrój z piaskowca razem z maskowaniem sprzętu, prześwitem i innymi bajerami. Zdjęcia wstawię jutro jak się woda wyklaruje.

Opublikowano

Chyba jeden z najbardziej oczekiwanych zbiorników, nawet nie wiem czy nie bardziej niz Bariana :)

P.S. Lenku , po komentarzach , jakie by nie były , nie zmieniaj swojego zdania ,ze Ci sie podoba ;)

Opublikowano
Lenku , po komentarzach , jakie by nie były , nie zmieniaj swojego zdania ,ze Ci sie podoba

Hmmm a dla czego mam zmieniać skoro mi się podoba ? Nie będę zmieniać tła, ani swojego zdania. :wink: