Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tło zarośnie glonami i będzie wyrywać z butów. Super.

Kto robił Ci tło, czy to dzieło Twoich rąk? 

• Dziękuję 1
Opublikowano

@ziemniak Świetnie to wygląda, ta duża ilość roślin na górze też. 👍 Doniczki nie przeszkadzają w obsłudze akwarium, stojąc na szybach nakrywkowych?

Jeśli jest nieco miejsca z tyłu nad akwarium, to pomyślałbym o dorobieniu 1-2 niewielkich modułów do przyklejenia na ścianę, jakby przedłużenia skał ponad powierzchnię wody - moim zdaniem wyglądałoby obłędnie.

I hydroponikę zrobiłbym na całej długości, tak jak masz teraz te rośliny. 😀 Takie korytko, coś jak u mnie, no ale trzeba by robić pokrywę.

P.S. Zdjęcia znad jeziora, w stopce - też świetne. 💪

• Dziękuję 1
Opublikowano

Rewelacyjnie wygląda nowa odsłona👍 wszystko się ze sobą ładnie zgrywa.

Tło chyba wyszło z pod ręki AquaDan?

Sądząc po aranżacji celujesz raczej w non mbune🙂

• Dziękuję 1
Opublikowano

Tło jest kosmiczne! Jak byś chciał to mogę Ci przywieźć do Częstochowy kilkanaście sztuk Tramitichromis intermedius kambiri (jestem w każdy poniedziałek) . Mają około 1-1,5 cm. Oczywiście za darmo :) 

• Lubię to 1
  • Dziękuję 1
Opublikowano

Doniczki nie przeszkadzają, są lekkie. Dla mnie obsługa akwarium to nakarmić rybki. Mam nadzieję nie grzebać za dużo.

Tło od AquaDan. Zapomniałem napisać.

W przyszłości może non-mbuna tak, ale póki co nie. Nie mam szczęścia do nich.

@darianus dziękuję, ale nie. Na 95% by padły albo pływały bez koloru. Dla mnie to zagadka, ale mimo dobrych wyników testów tej grupie wybitnie w moich akwariach nie pasuje.

Zapraszam serdecznie wszystkich. Z zazdrością patrzę na spotkania, domówki w Kujawskim.