MARAELLO Opublikowano 10 Października 2024 #1 Opublikowano 10 Października 2024 Dzień Dobry Wszystkim, na początek chciałem się przywitac i jednocześnie prosic o pomoc wyborze żetelnego wykonawcy akwarium.Planuje zbiornik 240x5x60, z zabydowa na stelażu i tu moja prosba o polecenie kogos z warszawy lub okolic do wykonania tego. Nie szukam najtaniej , ale dobrego i sprawdzonego wykonawcy dobrej jakosci. Dziękue za wszelkie rekomendacje
Bartek_De Opublikowano 10 Października 2024 #2 Opublikowano 10 Października 2024 https://akwaria.pro Marcin jest naszym partnerem klubowym więc polecam w ciemno. Z tego co się orientuję to wysyła, dowozi, klei na miejscu u klienta. Jest z Łomży, można uznać, że to okolice Warszawy. 2
lukBB Opublikowano 10 Października 2024 #3 Opublikowano 10 Października 2024 Podpisuję się pod @Bartek_De. Akwarium, zabudowy stelaż i wszystko jest bardzo schludnie wykonane. Mówię z własnego doświadczenia. Polecam 1
MARAELLO Opublikowano 10 Października 2024 Autor #4 Opublikowano 10 Października 2024 Tez tak własnie pomyslałem o akwaria.pro, napisałem już maila do p.Marcina z zapytaniem.Jesli sa jeszce jakies godne alternatywy dla porównania nie umniejszając jakości to chetnie porównam ....
Bartek_De Opublikowano 10 Października 2024 #5 Opublikowano 10 Października 2024 Możesz porównać u naszego drugiego partnera https://akwarium.szczecin.pl/ Co prawda Szczecin, ale wysyłka bezproblemowa i super zabezpieczona. Mam akwarium od Przemka, wykonanie perfekcyjne. Nie wiem czy coś się zmieniło jeśli chodzi i o czas oczekiwania. W moim przypadku było to dość długo, bo ponad 3 miesiące, ale było warto. 1
ziemniak Opublikowano 10 Października 2024 #6 Opublikowano 10 Października 2024 Chcesz mieć ładnie wykonane akwarium, z dobrej jakości tłem i najlepszym klejem na rynku to do Marcina. Cena też pewnie jedna z niższych na rynku. Do tego możliwość klejenia w domu. U mnie stoi ponad 2 lata 260x55x70 i jeszcze nawet nie cieknie 2
MARAELLO Opublikowano 11 Października 2024 Autor #7 Opublikowano 11 Października 2024 11 godzin temu, ziemniak napisał(a): Chcesz mieć ładnie wykonane akwarium, z dobrej jakości tłem i najlepszym klejem na rynku to do Marcina. Cena też pewnie jedna z niższych na rynku. Do tego możliwość klejenia w domu. U mnie stoi ponad 2 lata 260x55x70 i jeszcze nawet nie cieknie Takt tez pomyślałem bazując na opiniach o Marcinie, napisałem maila z zapytaniem , czekam na odpowiedz . Dziekuje za konstruktywne odpowiedzi.
Rekomendowane odpowiedzi