Moje mini Malawi 馃嚥馃嚰
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
-
Wszystko zale偶y w jakim etapie rozwoju te ryby s膮, gdy s膮 wystarczaj膮co m艂ode to troch臋 podrosn膮, ale nigdy nie b臋d膮 jak ryby, kt贸re dorasta艂y w dobrych warunkach. Z doros艂ymi rybami na popraw臋 ich wygl膮du nie ma szans, jedynie na popraw臋 ich bytu.
-
By Maciek 1205 · Posted
Witam serdecznie. Mam pytanie zwi膮zane z chowem pyszczak贸w. Czy je偶eli przej膮艂 bym stadko skar艂owacia艂ych pyszczak贸w z powodu hodowli w malym przerybionym zbiorniku o zapewni艂 bym im takie warunki jakie powinny mie膰 od samego pocz膮tku dojd膮 do formy i zaczn膮 zdrowo rosn膮膰 i wygl膮da膰?聽 -
Oddam za kaw臋 sze艣膰 m艂odych Chindongo saulosi: 2 szt ok 2,5 cm 2 szt ok 3,5 cm 1 szt ok 4 cm 1 wybarwiaj膮cy si臋 samczyk ok 5,5 cm (tatu艣 w stopce :)) 聽 Odbi贸r w Gaju pod Krakowem. 聽 聽
-
Fajny patent. Ja mam niby jeden z najlepszych czy艣cik贸w magnetycznych, a chwila nie uwagi i dorwa艂y si臋 do niego dzieciaki. Efekt taki, 偶e szyba w jednym miejscu wygl膮da tragicznie.
-
Dawno, dawno temu u偶ywa艂em. Magnetycznym 艂atwiej porysowa膰 szyb臋, a przy gwa艂townych ruchach odpada i tonie (lub p艂ywa; mia艂em szyb臋 21mm i by艂 problem z takimi czy艣cikami). Trzeba przek艂ada膰 mi臋dzy szybami. Teraz mam dost臋pne s膮 tyko 2 szyby. Szmatk膮 czy tym czy艣cikiem z mikrofibry jest _bezpieczniej_ i chyba wygodniej, szybciej. Mo偶na wyczy艣ci膰 wszystko 艂膮cznie z t艂em a nawet dnem. Czyszcz臋 typowo raz na 3 miesi膮ce. Taki delikatny nalot. Glony jako艣 nie rosn膮.聽聽
-
Nie znam filtr贸w Aquael, ale to na bank nie jest fabryczny zestaw i niepotrzebnie zapcha艂e艣 go mediami.聽 Sprawd藕 prawdziwy przep艂yw tego kub艂a - podstaw dwulitrowy pojemnik pod wylot i zmierz stoperem jak szybko go nape艂ni.聽聽
-
A czemu nie u偶ywasz czy艣cik贸w na magnesach?聽
-
Tak. Kupi艂em w lokalnym markecie. Do tego rurka - ja mia艂em chyba fi 32mm/1,5mm + troch臋 w臋偶a igielitowego do zamocowania w rurze.
-
W艂a艣nie my艣l臋 na takim rozwi膮zaniem... Czy jest to ten produkt: https://allegro.pl/oferta/k2-wygodna-myjka-do-szyb-okien-z-mikrofibra-usuwa-pare-zabrudzenia-17439057134 Tylko poddany przed艂u偶eniu?
-
I tu jest diabe艂 pogrzebany 聽bo jedni chc膮 jedno inni wr臋cz przeciwnie. Nie da si臋 zmieni膰 tak by ka偶demu pasowa艂o. Wi臋c staramy si臋 nie zmienia膰, by przynajmniej Ci co s膮 z nami od lat, wiedzieli na czym stoj膮. Rewolucjonist贸w na przestrzeni lat by艂o wielu, kiedy艣 nawet du偶o wi臋cej, wi臋c zmagamy si臋聽 z tym jako klub od dziesi臋cioleci. Jednak najwa偶niejsze, 偶e jeste艣my i my艣l臋, 偶e w wielu sprawach mo偶na na nas liczy膰.
-
-
Topics
-
Images
Recommended Posts