Rafał80 Opublikowano 6 Września 2023 #1 Opublikowano 6 Września 2023 Można prosić o nazwy ryb podobnych do Demasoni (pionowe pasy, samice ubarwione podobnie jak samiec). Dwa razy nabywałem Damasoni i dwa razy padły a że bardzo mi się podobają to szukam zastępstwa.
piotriola Opublikowano 6 Września 2023 #2 Opublikowano 6 Września 2023 (edytowane) Witaj, obawiam się że nie znajdziesz takiego gatunku. Demasoni jest niewielki, podobieństwo jest tak duże że trudno odróżnić samca od samicy. Prawdopodobnie specyficzna dieta jest powodem utrudnień w hodowli tej ryby. Może i znajdziesz jakieś zastępstwo, samica będzie odstawać kolorystycznie od samca. Poniżej przykład autor Ad Konings Edytowane 6 Września 2023 przez piotriola Błąd w nazwie ryby
ruda Opublikowano 6 Września 2023 #3 Opublikowano 6 Września 2023 Musisz wziąć z dobrego źródła, z cichlidenstadel mam już kolejny miot a kupione w IE nawet nie rosną Chyba nie ma zamiennika o tak intensywnym ubarwieniu .
Rafał80 Opublikowano 6 Września 2023 Autor #4 Opublikowano 6 Września 2023 (edytowane) Dzięki. Ta Maylandia całkiem ładna. Co do wielkości dla mnie bez znaczenia. cichlidenstadel - wysyłają do Polski? Edytowane 6 Września 2023 przez Rafał80
piotriola Opublikowano 6 Września 2023 #5 Opublikowano 6 Września 2023 1 godzinę temu, Rafał80 napisał(a): wysyłają do Polski? Musisz zapoznać się z ceną, lekki szok. Tu na forum był hodowca Malawi Mbuna World, ryby miał ok. Nie wiem czy tu zagląda, może ktoś zna namiary jak pamiętam mieszkał w Choszczno.
Gucio2003 Opublikowano 6 Września 2023 #6 Opublikowano 6 Września 2023 (edytowane) 7 hours ago, ruda said: Musisz wziąć z dobrego źródła, z cichlidenstadel mam już kolejny miot a kupione w IE nawet nie rosną Chyba nie ma zamiennika o tak intensywnym ubarwieniu . Oni maja super pyszczki , zanim odwaliło celnikom w Uk zamawiałem tylko od nich - jakość 100 procent. 12 minutes ago, piotriola said: Musisz zapoznać się z ceną, lekki szok. Tu na forum był hodowca Malawi Mbuna World, ryby miał ok. Nie wiem czy tu zagląda, może ktoś zna namiary jak pamiętam mieszkał w Choszczno. Jakość jest w cenie , produktu i obsługi ;D Edytowane 6 Września 2023 przez Gucio2003
Andrzej Głuszyca Opublikowano 6 Września 2023 #7 Opublikowano 6 Września 2023 22 minuty temu, piotriola napisał(a): Malawi Mbuna World Marek już nie zajmuje się pyszczakami. Ale dam jemu info na FB. 1
TomekT Opublikowano 6 Września 2023 #8 Opublikowano 6 Września 2023 Godzinę temu, Andrzej Głuszyca napisał(a): Marek już nie zajmuje się pyszczakami. Ale dam jemu info na FB. Potwierdzam, pisałem do niego, zanim kupiłem swoje ryby.
Rafał80 Opublikowano 7 Września 2023 Autor #9 Opublikowano 7 Września 2023 Właśnie widziałem ceny ;].
Rekomendowane odpowiedzi