vib Opublikowano 15 Czerwca 2023 Autor #11 Opublikowano 15 Czerwca 2023 lodotropheus sprengerae makokola metriaclima msobo magunga Kupowałbym od któregoś z hodowców z Żor prawdopodobnie (blisko) I wziął po 10 rybek ~4cm Dobry pomysł na obsadę?
ziemniak Opublikowano 15 Czerwca 2023 #12 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Jak pojedziesz do Darka z Żor to pewnie i tak wyjedziesz z inną obsadą. Spokojnie, nie wciska ryb, wręcz przeciwnie doradza rzetelnie, nie byleby sprzedać. Chodzi o to, że ilość gatunków i zbiorników w jego hodowli robi wrażenie. 1
vib Opublikowano 15 Czerwca 2023 Autor #13 Opublikowano 15 Czerwca 2023 9 minut temu, ziemniak napisał(a): pewnie i tak wyjedziesz z inną obsadą Tego się boję Mi naprawdę wszystkie rybki się podobają, od miesiąca jak nie dłużej czytam, ogladam zdjęcia, filmiki, "recenzje" i nie mam faworytów - każda jest śliczna i ciekawa na swój sposób. Ale musiałem podjąć "męską decyzję" i coś wybrać. ps. teraz żałuję (a przcież ryb jeszcze nie mam, że nie "wcisnąłem" zbiornika 150x50, bo po lekkim przemeblowaniu dałbym radę ... przynajmniej będę miał zajęcie za rok
vib Opublikowano 17 Czerwca 2023 Autor #14 Opublikowano 17 Czerwca 2023 W dniu 15.06.2023 o 19:59, ziemniak napisał(a): Jak pojedziesz do Darka z Żor to pewnie i tak wyjedziesz z inną obsadą. właśnie wróciłem od p. Darka i tak jak pisałeś - mam zupełnie inne pyski, o któych wcześniej nawet nie myślałem 1
Tomasz78 Opublikowano 17 Czerwca 2023 #15 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Co tam za gatunki przywiozłeś?
vib Opublikowano 17 Czerwca 2023 Autor #16 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Nie miał człowiem problemów to założył Malawi i teraz siedzę i zastanawiam się jak zbiornik 165x55 skręci przez przedpokój, bo ta 120 zanim wystartowała już jest mała Obsada, którą przywiozłem (22 rybcie): - labeotropheus trewavasae marmalade cat - cynotilapia zebroides jalo reef - otopharynx sulphur head
Rekomendowane odpowiedzi