Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu wiedza nic nie pomoże,co z tego że się na rybach poznamy gdy odbieżemy je z pkp lub pks,po ptakach.Tu chodzi tylko o szczęście do uczciwego kontrachenta.Kupowanie przez internet i gdy ryby widzi się tylko na fotkach to duże ryzyko. Lecz gdy po obu stronach są uczciwe i poważne osoby to ryzyko jest opłacalne.Ja kilkakrotnie nabywałem ryby od uczciwych hodowców (jeśli to czytają to pozdrawiam:) i było ok.Tym razem nie poszło,trafiłem na oszusta i jeśli to jego sposób na biznes to szału na nim nie zrobi.Fama pójdzie na świat i zamknie biznes.

Opublikowano
.Fama pójdzie na świat i zamknie biznes.

dlatego myśle ze mozesz tutaj podać namiar na tego gościa tzn nick z allegro i co tam jeszcze masz

Opublikowano

Na razie wolę się wstrzymać z podawaniem niku,konto ma zablokowane przez allegro i sumę komentarzy -5,z maili które otrzymałem od kupujących od niego wiem że zbierają się żeby złożyć zbiorowy wniosek o dokonaniu przestępstwa.Ja umoczyłem na całej transakcji ok 300zł(nabyłem jeszcze inne gaatunki i też porażka,zawyżone wymiary i inne gatunki niż w ofercie.Suma jak na jedno zgłoszenie jest mała i dla tego ludzie chcą zgłosić wiekrzą ilość żeby organa ścigania nie zbyły ich i zajęły się sprawą na poważnie.